.

1.10.2013

Jotain uutta auringon alla

Aurinko päätti pilkistellä hetkisen pilvien raosta. Sehän sopi mainiosti, niin sai tuo meidän uusin tulokas, eli telkkarihuoneen sohva, vähän paremman valaistuksen kuviinsa. Sohva on Ikean tummanharmaa Ektorp. Nyt peräkammarissa on ensimmäistä kertaa ihan oikea sohva. Hommahan lähti alunperin liikkeelle esikoisen vanhan lastensängyn merkeissä, ja sen jälkeen vuorossa on ollut tuttava perheeltä ylimääräiseksi jäänyt sohvasänky.

Muutaman päivän testailujen jälkeen täytyy kyllä todeta, että sohva voi olla yllättävän mukava juttu. Joku unettava vaikutus tuolla sohvalla ainakin on...
















































































13 kommenttia:

  1. Ihana sohva ja väri on tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummanharmaa sopii meillä joka huoneeseen, joten tämä sohva voi tarvittaessa matkustella telkkuhuoneesta muuallekin. Harmaa myös hieman rauhoittelee töllöhuoneen värikästä (kukista) fiilistä.

      Poista
  2. Kauniin värinen tuo päällinen ja muutenkin kivat värimaailmat. Tuo taulu on ihan huippu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Juu, tuo Rk-designin pilottilasi tyyppi on aika riemukas. Juliste taitaa seuraavaksi asettua sohva seinälle parin muun printin kanssa. Vanha naulakko siirtyy sitten vastapäiselle seinälle. Pientä piristystä siis tiedossa huoneen sisustukseen pienellä vaivalla :)

      Poista
  3. Kiva ja erittäin hyvin rentoiluun sopivan näköinen sohva! Ja söpönen tuo hylly tuossa sohvan päällä:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Ektorpissa on hinta-laatusuhde kohdillaan.

      Vanha pikku hylly aikoo nyt (tai kohta kun joku sen muuton suorittaa) muuttaa vastapäiselle seinälle, jotta kolme julistetta kehyksissään pääsee sohvan päälle.

      Poista
  4. Kaunis tuo tapetti ja hylly...ja sohva...:)

    VastaaPoista
  5. Ihanalta näyttää, toi tapettikin on ihan karkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jännä juttu muuten, että tapetti ei ole alkanut kyllästyttämään ollenkaan, vaikka onkin aikamoinen väripläjäys.

      Poista
  6. Vau. Mikä. Tapetti. Aivan törkeän kaunis! :) Löytyisköhän tota jostain kortistetyynyn kuosina, olisi aika makea kun ei rohkeus riitä vetäistä koko seinää!

    hannamaria
    http://hannamariav.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä tapetista oli muuten useampi eri väriversio, ja ne kaikki oli tosi onnistuneita. Pip studiolta löytyy myös muita tuotteita. Tyynyvalikoimassa on jotain samaa kuin tässä tapetissa:
      http://www.pipstudio.com/en/bed/cushions

      Tilasin muuten tapetin suoraan Hollannista ja se kävi erittäin kätevästi.

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...