.

9.4.2015

Ale - 15 % herttanen.fi

Herttasella käynnistyi tänään - 15 % alennuskampanja. Alennus koskee koko nettikaupan valikoimaa. Tämä alennus lasketaan herttasen kassalla alennuskoodilla "JUHLA15". Alennuksen saa myös sesonkipoistot -tuotteista, joissa on entuudestaan jo muhkea - 50 % alennus.

Suosittelen herttasen valikoimasta nyt keväisten juhlien lähestyessä ekologisia puhdistustuotteita, joita ovat esimerkiksi Mummi ja minä, Musta5101 ja Lilly's Eco Clean -sarjat. Kun koti on puhtoinen, niin uutta ilmettä voi halutessaan lisätä vaikkapa uuden maljakon tai sohvatyynyn merkeissä. Herttaselta löydät myös hyvän valikoiman erilaisia säilytystuotteita niin pussukoina, laatikoina kuin koreinakin.

Kevät on perinteisesti erilaisten juhlien aikaa. Voit hyödyntää alennuskoodin myös äitienpäivän tai valmistujaislahjan merkeissä. Jos haluat muistaa läheistäsi lahjakortilla herttaselle, niin ota yhteyttä sähköpostitse postit ät herttanen.fi. Perinteisiä korttimuotoisia lahjakortteja löytyy myös herttasen Loviisan puodilta (Mariankatu 20, Loviisa).

Nyt tulevana perjantaina (10.4.) herttanen on avoinna iltasella kello 17 - 19 ja lauantaina (11.4) kello 10 - 15. Itä-Uudellamaalla asuvat ja liikkuvat tilaajat voivat halutessaan asettaa nettikaupan toimitustavaksi "nouto", jolloin tilaus on noudettavissa Loviisasta Mariankadulta sopimuksen mukaan (myös arkipäivisin).

Keväisiä tuulia toivotellen,

Anne

Kuvat © House Doctor






8 kommenttia:

  1. Wonderful stuff and still photographs!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. House Doctor has great mood pics. Nice styling indeed!! :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Näissä on kyllä onnistuttu hienosti! Juuri sopivasti tavaraa asetelmissa ja sillä tavoitetaan sekä skandinaavi että sellainen hieman boheemin rento ote :)

      Poista
  3. Täytyypäs käydä kurkistamassa kauppaan. Mukavaa perjantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa piipahtamaan herttaselle ♥ Ja oikein mukavaa viikonloppua!

      Poista
  4. Todella kauniita kuvia sinulla ja aivan koukuttavan kauniita tavaroita. Voi että.
    - Kuvissasi oli kaktuksia ja niistä tuli mieleen - minä ratkaisin yhden kaktusruukun näin: http://oliaika.blogspot.fi/2015/04/nimet-marmoritaululla-jo-vuosia-sitten.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaktus ja viherkasvit ylipäänsäkin ovat taas trendin huipulla ja tuovatkin kotiin sitä aitoa viihtyisyyttä ja kodikkuutta.

      Kiitos linkki-vinkistä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...