.

13.11.2015

Postaus kuussa. Tai kaksi.Eipä ihmeitä. Säitä ollaan pidelty. Joskus kahvikuppia tai teemukiakin. Näin sitä syntyy postaus kuussa, tai taitaa tämä olla järjestyksessään jo numero kaksi. Oikein urakalla sitä postaillaan!

En kuitenkaan ihan vielä toivota teille hyvää joulua, eli ajattelin tässä vielä herätä eloon myös täällä somen puolella. Vähän se ottaa, paljon se antaa. Elämä.

Kuvassa koti, oma pieni murmelipesä. Postaus tehtiin yhteistyössä Duplo-nimisen rotan kanssa, joka istui olkapäällä kuiskuttelemassa korvaan ja heiluttamalla pitkiä viiksiään poskea vasten.

Ja ennen kuin uni vie ihan mukanaan, haluan vielä vinkata herttasen synttäritohinoihin, jotka jatkuvat vielä huomisen verran Loviisan showroomilla (Mariankatu 20, Loviisa). Koko herttanen valikoima on - 20 % alennuksessa vähintään. Alennus on kiva juttu, ja varsinkin kun sen hyödyntää vaikka laadukkaiden suomalaisten pienten merkkien tuotteiden hankintaan, niin kerrannaisvaikutukset Suomen maassa ovat positiiviset.

Iloa viikonloppuusi!

6 kommenttia:

 1. Kiva että välillä ehdit tänne moikkaamaan ♡
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin!! :)

   Ja tänään taitaapi olla torstai eli uutta viikonloppua kohden hiippailemme.

   Poista
 2. Kaksi postausta kuussa on vallan hyvä tahti. ;) On sitä aika usein tähdellisempääkin tekemistä. Kuten istua sohvalla viltitin kietoutuneena, teemuki kädessä.

  Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmatta postausta jo tuossa pukkaa :) Ja totta tuo, että elämässä pitää jäädä aikaa myös sohva + teemuki hetkillekin!

   Poista
 3. Hyvä tahti, itse kun kerkeän lukemaan blogeja kerran tai kaksi kuussa, niin ei oo postauksia liikaa kahlattavaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllähän täältä someavaruudesta luettavaa löytyy vaikka vähän reilumminkin :) Jos ehtisi...

   Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...