.

27.10.2016

Havuja (prkl)

House Doctorin tunnelmakuvista välittyy pelkistämisen jalo taito. Havunvihreä täydentää kattauksen, ja käppyräinen männynoksa riittää maljakon koristeeksi. Jopa täysin neulaton ja kuivannäköinen kuusi parka näyttää itse asiassa melko kivalta muutamine kuusenkoristeineen. Omasta näkökulmastani tuo on ehkä jo vähän rajua meininkiä, mutta täytyy sanoa kuitenkin, että toimiihan se visuaalisesti (2. kuva).

Inspiraatiokuvista saa aina kivasti ideoita omiin tuleviin kattauksiin ja pieniin asetelmiin. Yhdistelmällä kodista jo löytyviä maljakoita, ruukkuja, tarjottimia, kulhoja ja astioita muutamiin uusin hankintoihin sekä luonnonmateriaaleihin, tavoittaa persoonallisen tunnelman ja ilmeen. Nyt täytyisikin ennen lumien tuloa käydä keräilemässä hieman käpyjä, oksia, varpuja ja kenties hieman sammaltakin.

Kuvat © House Doctor (tiedustelut: herttanen design)

11 kommenttia:

 1. Lovely decor... too soon though!

  https://beautyfollower.blogspot.gr/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Christmas inspiration is not yet reaching you?! :) Soon it is time, pretty soon!

   Poista
 2. Upeita kuvia. Tuo pystyyn kuollut joulukuusi on jotenkin rujon kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämmästyttävän kaunis voi olla myös neulasensa menettänyt kuusi-parkakin. En kuitenkaan lähde miettimään sitä neulasten määrää, joka tuosta kuusesta on irronnut (toivon mukaan ulkosalla) :)

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ehkä en ihan neulaset tipahtanutta maljakkoon laittaisi,mutta muuten tykkään luonnon omista materiaaleista.Ovat kauniita sisustuselementtejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä Aikku! Oksa tai pari koristeena tuo kivaa fiilistä sisustukseen.

   Poista
 5. Kiitos näistä tunnelmista :) Tulis jo se joulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sieltä tulee :) Ja yllättää minut varmaan tänä vuonnakin (ihan niinkuin ne kuuluisat ekat liukkaat...)

   Poista
 6. Onpa kauniita kuvia :) en olekkaan ajatellut että havut, noinkin alastomat, voisivat näyttää noin kauniilta. Ihana tapa tuoda luonto sisälle talvellakin. Täytyy varmaan itsekin lähteä metsään rämpimään sisustuselementtejä etsimään :)

  blacksocksinthewhitehome.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustuselementtejä on meilläkin tuo lähimetsä pullollaan, mutta jostain syystä minulla tahtoo nuo keräilyt jäämään aina ihan viime tinkaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...