.

27.6.2014

Pihapuuhia

Kyllästyin odottamaan kesää, ja lähdin sisustamaan sitä tuonne meidän takapihallemme. Lähtölaukauksena tai kimmokkeena tälle toimi Ikean alennusmyynti, josta poimin mukaan muutamia todella edullisia ja keltaisia tuotteita. Onpahan nyt ainakin aurinkoinen olo säästä huolimatta.

Minulla on ollut pitkään ajatuksena hankkia katosmainen hyttysverkko pergolan oleskelutilaan. Nyt sellainen on sitten ostettuna, ja vaikuttaa kyllä kivalle. Vaihdoin eilen myös alustavasti pihakalusteiden paikkoja, ja hetken nyt mietittyäni taidankin jatkaa ajatusta ja luoda ruokailupaikan toisaalle. Pergolasta tulkoon siis oleskelunurkkaus ja ruokapöytä saa siirtyä terassille ja samalla myös lähemmäs keittiötä. Pergolaan nyt siirtynyt vanha metallisohva taitaa kaivata kaveriksi matalaa ja vankkaa pöytää, joten muutama kuormalava ajanee asian. Sellaista siis puuhaamaan seuraavaksi!

Pieni Lintu -blogissa on parhaillaan menossa haastekisa, jossa kysytään kesän parasta sisustusvinkkiä. Minun vinkkini on lokoisan ja kesäisen oleskelunurkkauksen rakentaminen. Meille tämä nurkkaus on pikku hiljaa muodostumassa takapihan pergolaan, mutta kyllä kesähuoneen voi rakentaa myös vaikka parvekkeelle tai ottaa mukaan rannalle tai vaikka puistoon vilttien ja muun rekvisiitan muodossa. Tärkeintä kesäisen oleskelupaikan rakentamisessa on mukavuus. Iloa ja inspiraatiota voi hakea puolestaan vaikka lempiväreistään.

Tämän kilpailun ovat järjestäneet yhteistyössä cuponation.fi sekä Pieni lintu -blogi.

















































8 kommenttia:

 1. Kivan näköistä! Tuota ekaa kuvaa ihastelin useamman kerran. Niin hyvin sopii yhteen lyhdyt ja kukat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on pihassa tosi isoja päivänkakkaroita ja ne näköjään kestävät ulkosalla maljakossa todella pitkään. Keltaista, keltaista... :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Keltainen on räväkkä Suomen luonnossa :)

   Poista
 3. Ei voi sanoa kuin että KAUNISTA! Keltainen, musta ja valkoinen ovat omaan silmääni maailman paras yhdistelmä, ei voi muuta sanoa!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Keltainen on varmasti oranssin ohella niitä värejä joita osa porukoista ei voi sietää sitten millään. Itse diggaan kyllä keltaisesta ja juuri näin valko-musta-harmaan piristäjänä. Tosin onhan meillä sisätiloissa keltaista myös värikkäämmissä yhdistelmissä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...