.

1.4.2015

VehreääHuhtikuuta! Ihan tämä tuntuu jo keväältä kaikesta loskasta huolimatta. Huhtikuu sen kevään viimeistään tuo. Siltä minusta ainakin aina tuntuu. Huhtikuu on kuin maratonin päätös ja maaliviiva, josta alkaa toinen kepeämpi ajanjakso. Huhtikuussa on toivoa, joka vie tasaisin askelin kohti kesää.

Viherryksestä ja vehreydestä pääsemme nyt ensinnä nauttimaan sisätiloissa leikkokukkien ja viherkasvien muodossa. Myös taimenten idätys puutarhaa ja kasvihuonetta varten on syytä olla jo hyvässä vaiheessa, jos mielii saada siemenestä asti kasvattamansa kasvit ulos kesän alkaessa. Minä taidan luottaa edelleen esikasvatettuihin taimeniin, ja päästä näin ottamaan pienen spurtin puutarhahommissa sitten kun sen aika on.

Keväistä pääsiäisviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Kyllä nuo vihreät kasvit vaan nyt näyttää hyviltä. Mulla haluttais laittaa kesäksi erilaisia yrttejä kasvamaan, mutta tänä kesänä ei olla niin paljon kotona, että viitsisi niitä alkaa kasvattelemaan (saa muuten joku muu hoitaa niitä koko ajan :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepäs se - jos kesä(loma) vie paikasta toiseen, niin kasteluhommat pitäisi saada jotenkin kätevästi hoidettua tai delegoitua. Varmaan aika hyvän avun saa noista altakastelevista isoista ruukuista, mutta ei nekään omin päin koko kesää vedä :)

   Poista
 2. Kevät säitä odotellessa.
  Oikein mukavaa loppuviikkoa ☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomiseksi taidettiin jo lupailla lämpimämpää. Toivossa on hyvä elää :)
   Mukavaa uutta viikkoa (joka kivasti alkaakin vielä pääsiäisvapailla)!!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...