.

23.4.2015

Sanoisinko aurinkoinenSe ikuinen tee-se-(itse)-lista: kun saa inspiraation muuttaa hieman järjestystä, niin ketjureaktio lähtee liikkeelle ja vaikutukset vyöryvät huoneesta toiseen. Tällä hetkellä meillä on normaalia enemmän seinää vasten nojailevia julisteita odottamassa uutta ripustuspaikkaa. Yleensä juliste tai pari hengailee ihan rennosti seinää vasten jossain lattian kulmalla, mutta nyt tuo ripustuspaikkojen päivitys on totaalisesti vaiheessa. Julisteiden värimaailmat vaikuttavat tietysti siihen, että ihan mihin vaan näitä ei voi laitella. Ja siitä ajatus eteneekin tietysti seinien nykyisiin väreihin ja pintamateriaaleihin. Huonekalujen siirtelyllä voi olla perustavaa laatua olevia kerrannaisvaikutuksia.

Mutta hei. Aurinko paistaa, ja torstai on toivoa täynnä. Hengaillaan siis kohti viikonloppua ja uusia idea- sekä toteutuspuuskia.

6 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä, -peukutan!
  Ihanat tikkaat!☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos peukutuksista :) Tikkaat on tosiaan jo vanhat, mutta kehtasin ne kuitenkin mustiksi vetää. Toinen vaihtoehto olisi ollut tikkaiden putsaaminen maalikerroksista, mutta sen teen ehkä joku toinen kerta.

   Poista
 2. Tuulinen mutta aurinkoinen torstai. Hauskaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi oli aurinkoakin! Samoin sinne - mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 3. The pop art frame is great!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I'm really a big fan of graphic design, different prints and posters. Our home is ever changing art exhibition :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...