.

24.9.2015

ARVONTA & ARVONTA + ALE-KOODIReipasta meininkiä loppuviikkoosi! Muistuttelen blogissani pyörivistä arvonnoista tässä vaiheessa: sinulla on mahdollisuus osallistua sisustustuotteita täynnä olevan Bloomingville-kassin arvontaan vielä sunnuntaihin asti. Tälläisen samaisen kassin voi sisustusbloggaaja napata itselleen myös herttasen Loviisan kaupalta ilmoittautumalla kassalle. Toinen käynnissä oleva arvonta on Paola ja Pirjo Suhosen kirjoittama Erikoiskoira Affe - Talviseikkailu Lapissa kirja. Signeerattu kappale voi olla sinun, kunhan käyt lisäämässä osallistumisesi kyseisen postauksen alle.

Käykäähän arvonnoilla, ja tervetuloa tietysti piipahtamaan myös herttasella perjantaina tai lauantaina. Olen itse kaupallani paikalla lauantaina. Odottelen innoissani myös uutta sisustustavaraa saapuvaksi House Doctorilta sekä Affarilta. Syksyistä sisustustunnelmaa ovat jo ajatukset tulvillaan.

PS. Herttasella on muuten - 15 % alennuskampanja käynnissä sunnuntaille asti. Alennuksen saa koko valikoimasta koodilla "SYKSY15".

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...