.

22.5.2016

Herttasia kuvakulmia vaihteeksi

Napsin vaihteeksi hieman kuvia kaupallani Loviisassa eli herttasella. Sain kaupalle jälleen tosi kivoja tuotteita House Doctorilta. Nyt on kesäkotiin tarjolla tyylikästä sisustustuotetta linjakkaissa ja iättömissä sävyissä. Sisustuskaupalla on siis runsaasti valkoista, harmaata, mustaa, betonia, messinkiä ja luonnollista puunsävyä tarjolla.

Itse ihastuin erityisen paljon House Doctorin uusiin betonisiin valaisimiin. Nod on betoninrouhea kattovalaisin ja Pin puolestaan betonia ja messinkiä yhdistävä pöytävalaisin (2. & 3. kuva).

Kesäkeittiöitä ja mökkituliaisia ajatellen otin kaupalle erilaisia keittiötekstiilejä. On patalappua ja -hanskaa, essuja ja keittiöpyyhkeitä. Keittiöön on tarjolla myös uusia kivoja mukeja ja erilaisia puisia tarjoiluvälineitä sekä -ottimia. Näissäkin tuotteissa on mustat yksityiskohdat.

Ensi viikon perjantaina (27.5.) Loviisassa vietetään keskustan yrittäjien toimesta City Shopping -iltaa, jolloin suurin osa kaupungin kivijalkamyymälöistä on ilta kymmeneen asti avoinna, näin myös herttanen. Kaupungilla on myös erilaisia tapahtumia tarjolla ja lapsille on organisoitu kaupunkisuunnistusta. Lisäksi graffititaiteilija Jouni "Psyke" Väänänen tulee tekemään Loviisaan kaupunkimme ensimmäisen katutaideteoksen. Odotan tuon projektin näkemistä mielenkiinnolla!

Tervetuloa siis piipahtamaan Loviisaan 27.5. perjantaina!

Kuvat: herttanen design & deli, Mariankatu 20, Loviisa | herttanen.fi10 kommenttia:

 1. Onpa ihania kuvia ja kauniita esineitä. Aurinkoista päivää sinulle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoista uutta alkanutta viikkoa! Huh, on muuten jo tosi kesäistä :)

   Poista
 2. Ihania tavaroita. :) Kauppaasi pitää joskus päästä! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia ihanista tavaroista.
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Täällä sitä ollaan ihan ihmeissään näistä aurinkoisista kesäfiilareista.

   Poista
 4. Sun kauppa on kyllä edelleen todella ihana! Ei ole tullut pariin vuoteen tuolla suunnalla Suomea kierreltyä hetkeen ja täytyisi varmaan kesällä ottaa pieni retki sinne suunnalle :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :) Koittakaapa suunnata auton nokka kohti Loviisaa! Loviisa on muuten kiva pieni kesäkaupunki muutenkin!

   Poista
 5. Ai vitsi miten ihana kauppa! Täytyy koettaa kesällä pyörähtää siellä suunnassa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...