.

31.5.2016

Katutaideprojekti

Loviisalaiset yrittäjät järjestivät viime viikolla Loviisaan katutaidetempauksen. Taitava graffitintekijä Jouni "Psyke" Väänänen maalasi meille yhden seinällisen kiteytettyä Loviisa-tunnelmaa. Itse pidän maalauksen graafisesta lopputuloksesta. Saimme näin mukavaa nähtävää myös "tylsän" kaupunginosan puolelle.

Jos vierailet Loviisassa, niin käy kurkkaamassa tuo taideteoskin osoitteessa Kuningattarenkatu 16. Kohteena ollut seinä on itse asiassa hyvinkin rupusessa kunnossa olevan rakennuksen toinen sivu. Siinä missä malaus toi silmänruokaa ja virikettä katunäkymään, niin rakennuksen muu kunto on kyllä melko surullista nähtävää. Potentiaalia tuossa kiinteistössä toki olisi, mutta se vaatisi tekoja (sekä tekijää että resursseja).

Katutaidetta syntyy kaiketi hyvinkin erilaisiin kohteisiin, ympäristöihin ja monen kuntoiseen seinään. Siinä mielessä tämä Loviisan kohde on myös jollain tavalla tyylisuuntaan sopiva. Toki toivon, että uutukainen teos saa meitä loviisalaisia vielä pitkään ilahduttaa.

Seinän edessä olevat sähkökaapitkin integroitiin teokseen mukaan. Kun seinää silmäilee oikeasta vinkkelistä, niin purjeveneet osuvat taustaseinän kanssa yksiin.
2 kommenttia:

 1. Upeaa taidetta ja niin kesäinen tunnelma <3
  Ihanan aurinkoista keskiviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäinen on! Ja tuo onkin sitten oiva piristys talven keskelle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...