.

12.6.2016

Uashmaman pestävät paperipussit

Jänniä nämä Uashmaman pestävät paperipussit: niissä on milteipä nahkan näköä ja tuntua, mutta tosiasiassa tuotteet on valmistettu 100 % luonnonkuidusta eli selluloosasta. Tuotekehittely on totisesti mennyt erilaisten materiaalien osalta eteenpäin, ja uudenlaisia valmistustapoja on keksitty.

Uashmaman pusseja on saatavilla vaikka minkälaisia kokoja ja värejä. Otin näitä säilyttimiä myös myyntiin herttaselle, koska itse olen tykästynyt pussukoiden monikäyttöisyyteen ja kätevyyteen. Perus mustat, harmaat ja valkoiset pussit löytyy tietysti valikoimasta, mutta hempeämpiä tunnelmia pääsee luomaan roosanvärisillä tuotteilla. Testailin kotonamme myös platinansävyyn valmistettuja säilytyspusseja, jotka toimivat hienosti ainakin viherkasvien ruukkusuojina. Platina taitaisi mennä yksiin myös meidän pesuhuoneen säilytyksen kanssa.

Samalla kun mallailin säilytyspusseja viherkasveille, niin tempaisin olohuoneen verhot alas ja pyykkiin. Pelkistämistä tuntui kaipaavan myös vanha vihreä samettisohvamme, ja se kätkeytyikin pellavapeitteen alle. Muutamalla pikku vaihdoksella tuntui olohuoneen nurkka saavan uutta ilmettä.

Tässä kirjoitellessa ilta-aurinko valaisee ja lämmittääkin taas vaihteeksi. Ihan alkaa tässä lomafiilistä pukkaamaan! Antoisaa uutta viikkoa!


4 kommenttia:

 1. Todella makean näköisiä nuo pussukat! Kieltämättä aika isoja harppauksia tulee tuotekehittelyissä :) Ainakin toistaiseksi tyydyn vain ihailemaan, ellen sitten jossakin putiikissa noihin törmää ja pääse niitä itse alkuun hieman hypistelemään :) Ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat tosiaan hypisteltäviä ainkin jos tuotemerkki ja tuotetuntuma ei ole entuudestaan tuttu. Aika monikäyttöisiä pusseja kaiken kaikkiaan :)

   Poista
 2. Ainakin kukille noi on hienoja. Varmasti monelle muullekkin tavaralle tosi hyvä ja toi että ne voi pestä.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pestävyys on tosiaan plussaa ja tuo niitä käyttövuosia roimasti lisää.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...