.

2.10.2013

Arvonta: Dualit Lite -paahdin

BLOGIYHTEISTYÖ | Seuraa vuorossa arvonta yhteistyössä yleiskone.fi -verkkokaupan kanssa: arvonnan voittona on Dualit Lite -leivänpaahdin, jonka väritys on alla olevan kuvan mukaisesti kromi-musta.

Kaikki Koti kolmelle -blogin lukijat voivat osallistua arvontaan. Koti kolmelle -blogia voit seurata blogin kotiosoitteen lisäksi Facebookissa, Indiedays Inspiration -virrassa, Blogilistalta tai Bloglovinin kautta.

Käy nyt siis kurkkaamassa yleiskone.fi -sivustolle ja kerro kommentissasi, että mikä tuotemerkki tai tuote sinua erityisesti kiinnostaisi yleiskoneen valikoimassa. Voit kertoa myös kommentissasi minkä kanavan kautta yleensä käyt vierailemassa Koti kolmelle -blogissa.

Tähän arvontaan voit osallistua myös Facebook-sivun kautta, jolloin olet oikeutettu yhteen lisä arpaan. Yhdellä osallistujalla voi siis olla maksimissaan yksi arpa täältä blogin puolelta ja yksi arpa Facebookin puolelta.

Jos sinulla ei ole Google-tunnuksia, lisää kommenttiisi myös toimiva sähköpostiosoite, josta voin sinut saada kiinni voiton osuessa kohdalle. Anonyymit kommentit ilman yhteistietoa (sähköpostiosoitetta) jäävät pois arvontakoneen pyörteistä.

Onnea arvontaan! Osallistua voit sunnuntaille 13.10.13 asti.


104 kommenttia:

 1. Siis ihana!!
  Joka päivä on käytössä paahdin....vanha ja ruma. Tuo olisi kyllä hieno...:)
  Ja yleiskoneista, tuo omenanvihreä 150 EGA...

  VastaaPoista
 2. Onpa söpö, kelpaisi heittää jo vesilinnulle meidän nykyistä. Ehdottomasti mukana siis arvonnassa! :) Sivustolta KitchenAidin yleiskoneet puhuttelivat, mutta Smegin retro jääkaapit saa myös suurta ihastelua täältä.

  VastaaPoista
 3. Mäkin haluaisin tuon Irmastiinan hehkuttaman 1450Egan ja ihan vaan siksi, koska se on niin ihanan värinen. KitchenAidit on toki hyviä, mutta mullon aina semmonen ennakkoluulo, että "tunnettu merkki" menettää toimivuutensa siinä kohtaa, kun siitä tulee hehkutuksen aihe. Vähä niinku iPhonet. Ensin niitä hehkutettiin, kun ovat niin saamarin toimivia, sitten kaikki osti sen ja niiden kaikkien puhelimet hajos saman tien. Hmm. Jos tiedät, mitä meinaat :D

  VastaaPoista
 4. KitchenAidin punainen yleiskone on ihana namu! Tosin on tuo Dualit-paahdinkin upea!

  VastaaPoista
 5. Kyllä mulle kelpaisi ihan kaikki Dualitilta.

  - Elma -

  thlkmaki@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kitchen Aidin yleiskoneet ovat kovasti mieleen ja meillä yleiskone on jopa hankintalistalla - että siinä mielessä kiitos sivustovinkistä!
  Meidän vanha paahdin on ihan rämä - tuo on tosi söpö paahdin ja tulisi kyllä niin tarpeeseen! :)

  VastaaPoista
 7. Smegin jääkaappi ihastuttaa! Mutta niin tuo paahdinkin sillä uudessa keittiössä vanha paahdin näyttää... no, ei niin hyvältä. Arpaonnea minulle siis :)

  VastaaPoista
 8. Dualitin suurta kromista paahdinta on tullut ihailtua vuosi jos toinenkin, joten kyllä tulisi tuo pienempikin ihan oikeeseen kotiin! :)

  VastaaPoista
 9. Upea paahdin, haluisin varmaan sellaisen tai sitten punaisen yleiskoneen!

  VastaaPoista
 10. Vedenkeittimeni vetelee viimeisiään, joten kävin kurkkaamassa millaisia tuolla oli tarjolla. Kitchen Aidin yksilö sulatti sydämeni! :)

  VastaaPoista
 11. No Dualitin paahdin tietty:).Myös Dualitin kahvikone ja Kitchen Aidin yleiskone ovat haaveissa.

  VastaaPoista
 12. Täytyy sanoa, että tarvetta olisi juurikin leivänpaahtimelle.

  VastaaPoista
 13. Oi, ihanaa!! Dualitin tuotteita - varsinkin leivänpaahdinta - olen himoinnut jo vuosia! Tosin kermanvärinen olisi enemmän minua. Ja aivan ihana on myös Smegin retrojääkaappi -ihana värivalikoima! -Ziu

  VastaaPoista
 14. Minä olen jo pidempään tutkinut yleiskoneita,hankittava on (vanha sanoo pian sopimuksen irti).Tutkein taas kerran tarkkaan mutta en oikein osaa päättää.Kitchen Aidin koneet ihastuttivat.Sun blogissas vierailen ku oon sen tallentanut kirjanmerkkeihin,en osaa lukijaksi kirjautua...Melkein joka päivä käyn "kirjanmerkki"blogit läpi"...-Pikke-
  pikkeliini@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Vau, siellähän oli pastellinvihreä Kitchen Aid!

  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 16. En ole edelleenkään päässyt ajatuksesta saada jossain vaiheessa Kitchen Aid Artisan komeilemaan keittiötäni. Nyt valkoisen rinnalle on tullut myös musta vaihtoehto harkintaan.

  VastaaPoista
 17. Rakastuin noihin smeg - retrojääkaappeihin! Mutta kaikkein tarpeellisin hankinta olisi Dualitin vedenkeitin, tosin ei mulla kyllä leivänpaahdintakaan ole!:D Blogisi on selaimeni kirjanmerkeissä eli sitä kautta lueskelen, lisäksi välillä inspirationin kautta! email: t.ansku@luukku.com

  VastaaPoista
 18. Kitchen Aid Artisan yleiskone musta vei sydämen! Dualit leivänpaahdinkin kyllä kelpaa kovasti :)
  Koti Kolmelle on lukulistallani omassa blogissani, siitä seurailen.

  VastaaPoista
 19. Smegin jääkaappi tulee vielä joskus omaan keittiöön! Kun vaan olisi sen oma kämppä ensin ja pääsisi vuokralta pois :P

  VastaaPoista
 20. Smegin jääkaapit on ihania <3 Sellaista minulla ei ole, mutta ehkä tulisi jos joskus vielä rakennellaan.. Kitchenaid yleiskone minulla on, se on kyllä myös tosi ihku. <3 taijamaija@pp.inet.fi on sähköpostiosoitteeni ja lukulistallani on tämä siun blogisi.

  VastaaPoista


 21. Kitchen Aidin yleiskoneet ovat kovasti mieleen, lisäksi tuo paahdin olisi mainio pari viikkoa sitten rikkoutuneen tilall =)

  hao@lailanet.fi

  VastaaPoista
 22. OIh, nuo yleiskoneet! <3 Kauan olen haaveillut vastaavanlaisesta, mutta vielä ei ole sellaista omassa keittiössä. Esim tuo pastellinvihreä 150EPT on aivan ihana..

  VastaaPoista
 23. Ehdottomasti kiinnostavimpia olivat smegin jääkaapit, jollainen olisi haaveissa omaankin kotiin saada. Blogiasi luen yleensä Bloglovinin kautta.

  VastaaPoista
 24. Wow, mikä arvonta! Mä niiin tarvitsen tuon paahtimen! :) Yleiskoneita kurkkasin ja Kitchen Aid Artisan yleiskone keltapaprika 150EYP olisi täydellinen. Mä luen blogiasi blogilistan kautta. Kiitos muuten, kiva käydä lukemassa vaikken taida olla (ainakaan montaa kertaa) kommentoinut! Syksyä!!

  VastaaPoista
 25. Upea arvonta! Minä ihastuin Kichen Aid espresson väriseen yleiskoneeseen. Se olisi upea meidän keittiön työpöydällä. Blogisi on lukulistallani,

  VastaaPoista
 26. Sauvasekoitin Bamix Mono M140 vaaleanpunainen on huippu :)

  VastaaPoista
 27. Oi, leivänpaahdin tulisi tarpeeseen, edellinen on yli 15 vuotta vanha.

  Tuotevalikoimasta puhuttelee (tietenkin) KitchenAidin yleiskone sekä Bamixit. Vielä kun saisi Bamix200-mallin valikoimaan, niiin avot! :)

  VastaaPoista
 28. Voi kun ihana leivänpaahdin :)
  Kichen Aid yleiskone on ollut suuri unelmani.

  VastaaPoista
 29. Kitchen Aidin yleiskone olisi kyllä mahtava omistaa. Tuo leivänpaahdin tulisi kyllä tarpeeseen, oma on sen verran vanha ja elämää nähnyt :)

  VastaaPoista
 30. Voi ihanaa, minun vanha ja ruma leivänpaahtimeni saisi lähtöpassit heti, jos tuollainen komeus saapuisi taloon! Jos rahaa olisi, hankkisin monet monet yleiskone.fi-nettisivuilla näkyneet vempeleet. Hankintalistalla on ollut jo pari vuotta Bamix-sauvasekoitin ja sen ostaisin ekana:) Blogi löytyy suosikit-listalta ihan omalla kotiosoitteellaan ja joka aamu tarkastan, onko mitään uttaa tullut. Samoin Facen kautta tulee seurattua :)

  VastaaPoista
 31. Sauvasekoitin puuttuu, mutta yleiskone olisi toki ihana...

  VastaaPoista
 32. Kahvikoneesta sekä juuri tuosta leivänpaahtimesta täällä haaveillaan!
  Meillä hajosi Kitchen Aidin leivänpaahdin ja olenkin kuolannut nyt tämän dualitin perään.
  Dualitin musta vatkain meiltä löytyykin jo joten tämä sopisi hyvin kaveriksi:)

  VastaaPoista
 33. Yleiskoneesta tulee haaveiltua. joten KItchen Aid Yhdellä arvalla osallistun; hippu@outlook.com

  VastaaPoista
 34. Kitchen Aidin yleiskonetta haaveiltu jo muutama vuosi. Yhdellä täällä ja yhdellä Facebookissa.

  VastaaPoista
 35. Kahdella arvalla olen mukana. Vaikka yleiskone olisikin se mikä puuttuu, niin ajattelen enemmän yhteistä hyvää ja sanon että Dualit Lite leivänpaahdin neljän viipaleen toaster punainen olisi se meidän juttu. :)

  VastaaPoista
 36. Mukana kahdella arvalla, Valkoinen Ketchen Aid ois kyllä mahtavaa saada omaan keittöön mutta leivänpaahdin meni rikki viime vikkolla joten Dualitin paahdin ois nice.

  VastaaPoista
 37. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 38. Kitchen Aid yleiskone olisi ihana. :)

  VastaaPoista
 39. Tänne kelpais kans Kitchen Aid ;)

  Oot mun bloggerin lukulistalla. Ja taidanpa tuplata arpaonnen vielä fb:n puolella.

  VastaaPoista
 40. Oho, tota leivänpaahdintahan kehtaisi jopa pitää esille, nykyinen kun passitetaan kaappiin pikimmiten. Smegin retromallit hurmasivat minut tuotevalikoimassa. Bloggerin kautta blogiasi aina ilolla seurailen eli yhdellä mukana.

  VastaaPoista
 41. Oih,tarvetta olisi vaikka mille, mutta eniten kiinnostaa juurikin tuo leivänpaahdin ja Kitchen Aidinn yleiskone.

  VastaaPoista
 42. Oih,tarvetta olisi vaikka mille, mutta eniten kiinnostaa juurikin tuo leivänpaahdin ja Kitchen Aidinn yleiskone.

  VastaaPoista
 43. Kitchen Aid:in yleiskone kelpaisi mulle ihan minkä värisenä vaan. Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 44. Jos sais valita mitä vaan niin vaaleenpunanen smegin jääkaappi olis upein ! Mutta Kitchen Aidin yleiskonekin olis tarpeen ! Arvonnassa mukana peukut pystyssä ♥

  VastaaPoista
 45. Aivan ihana leivänpaahdin!! Mukana arvonnassa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, lisäätkö tähän vielä yhteystietosi eli sähköpostiosoitteen, jotta pääset arvontaan mukaan. Kiitos!

   Poista
 46. Kiva arvonta, kaunis leivänpaahdin! Kitchen Aid -jutut ovat kauniita! Löysin blogisi vasta äskettäin ja heti piti laittaa se omiin kirjanmerkkeihin:)!

  VastaaPoista
 47. Upea tuo leivinpaahdin! Sivustolta bongasin myös espressokeittimen, jota minulla ei vielä ole. Arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 48. Mukana ollaan - ihanan näköinen paahdin! Ja minä,joka en koskaan voita mitään - testaan onneani ahkerasti ;)

  VastaaPoista
 49. kitchen aidin vedenkeitin tulisi enemmän kuin tarpeeseen... maison@luukku.com

  VastaaPoista
 50. Bongasin mustan Dualit Lite kahden viipaleen leivänpaahtimen, se sopisi meille täydellisesti.
  Tulen tänne joka kerta omista kirjanmerkeistäni. :)

  VastaaPoista
 51. Hieno paahdin, todellakin. retrot Smegin jääkaapit ovat kovasti minun mieleeni:)
  Lukijana käyn lukemassa joka postauksen täällä blogissa, muissa medioissa en liiku.

  VastaaPoista
 52. Smegin jääkaappi olis tosi magee. Löysin tänne, kun olit kommentoinut Muutamia hetkiä -blogin kirjoitusta :)

  VastaaPoista
 53. Smegin jääkaappi olis tosi magee. Löysin tänne, kun olit kommentoinut Muutamia hetkiä -blogin kirjoitusta :)

  VastaaPoista
 54. Kitchen Aid olisi niiiiin ihana, mutta tuo musta Dualit tulisi todella tarpeeseen. Ja on vielä kauniskin :)

  VastaaPoista
 55. Suosikkini Dualit Lite leivänpaahdin neljän viipaleen toaster punainen.
  Mukana arvonnassa.
  helikaa at luukku piste cpm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. helikaa at luukku piste com
   emailin korjaus

   Poista
 56. Kitchen aidin kodinkoneet on kyllä aivan ihania!!

  rebebekka@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. Kitchen Aidia olen pitkään kuolannut ja taaskin heti etusivulla oli kiusaamassa :)...
  Tulen yleensä Ilta-Sanomien blogilistan kautta.
  Casamollis@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Dualit on kyllä suosikkimerkkini! Ihana arvonta, meidän taloudesta leivänpaahdin puuttuu.
  hanna8201@luukku.com

  VastaaPoista
 59. Kitschen Aidin yleiskone ykköshaaveena... Muutkin kyllä kelpaavat! Mukana siis arvonnassa.
  hopeajanis@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Dualitit on ihanan retroja ja Kitschen Aid on toinen josta tykkään
  kati.tuomikoski@hotmail.com
  Löysin blogiisi Bloglovinin kautta

  VastaaPoista
 61. Bloggerin kautta olen lukijana. idisca@gmail.com

  Kitschen Aidin yleiskone on suosikkini

  VastaaPoista
 62. Onpas kaunis paahdin :) Bloggerin kautta luen. suszu_91@hotmail.com

  Kitschen Aid yleiskone on suosikkini.

  VastaaPoista
 63. Bloggerissa olen. Kitschen Aid yleiskone on kyllä paras

  salakkala@luukku.com

  VastaaPoista
 64. Voi, että! Tähän arvontaan osallistun niin mielelläni, koska tämän Keliakiani takia tarvitsisin uuden leivänpaahtimen. :D
  Rakastuin palavasti noihin Dualitin paahtimiin. <3
  Ja minä luen sinua Bloggerin kautta ja taidanpa olla myös FB tykkääjänä. ;)

  VastaaPoista
 65. kyllähän se tuo pronssin värinen kitchen aid saattaisi ihan vahingossa hiipiä ostoskoriin tuolta kaupasta :) tahdon osallistua arvontaan. bloglovinin kautta luen. riikka.piipaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Punainen Dualitin vedenkeitin olis tarpeen :P ja toki leivänpaahdinki
  lueskelen sun blogia indiedaysin kautta
  dacoconutt@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Kitschen Aid yleiskone ehdottomasti paras. Leivänpaahdin kyllä kelpaisi kun ei ole tullut rikkinäisen tilalle ostettua uutta. :)

  VastaaPoista
 68. Bloggerin kautta lukijana. :)

  Dualitin paahtimet ovat suosikkejani!

  evejaron@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Kitchen Aid koneet on kyllä aika mageita :)

  tittin_elamaa at luukku.com

  VastaaPoista
 70. Kyllä se vaan Kitchen Aid on mikä tällä hetkellä unelmissa on :) Uusi leivänpaahdin olisi kuitenkin mukava, sillä tän hetkinen on jo saanut sen verta lommoo kylkeen että olis aika vaihtaa :D

  veetu89@jippii.fi

  VastaaPoista
 71. Bloggerin kautta juuri löysin tämän mukavan blogin. Kaikki merkit noista ovat mukavia - tarvitsisin uuden vedenkeittimen.

  sanna.keskisarja@hotmail.fi

  VastaaPoista
 72. Yleiskone Kitchen Aid

  mamma.muumi@luukku.com

  VastaaPoista
 73. Kiitos erittäin paljon tuosta verkkokauppavinkistä! Olen tsuumaillut noita Smegin kaappeja sieltä sun täältä, mutta tuntuu että juuri se malli mitä haluan löytyy aina väärän värisenä. Minulle siis lähtisi silmänräpäyksessä tilaukseen Smeg retrojääkaappi FAB28 valkoinen, jos vain ei olisi taloudellisia rasitteita aivan tarpeeksi muutenkin.. Dualitin leivänpaahtimia ja myös muita tuotteita olen myös silmäillyt jo asuessani vielä turvallisesti äidin kanssa. "Sitten kun asun yksin niin..." No, leivänpaahdin on vielä hankkimatta ja oikeastaan ainoa panostus omaan opiskelijakeittiööni on ollut Bamix sauvasekoitin, joka kyllä tuntuu suurelta luksukselta sekin muuten niin kovin kertakäyttökulttuuria edustavien romujen keskellä. Blogi tallentui välittömästi Blogilistan suosikkeihin, nopea silmäys näin ensivisiitillä riitti kertomaan että tämä on kyllä aivan mun näköistä luettavaa! Tiedonjano Löv Organics -teestä minut tänne sivustolle johdatti. (:

  VastaaPoista
 74. Jos vaan olis massii nii laittasin kyllä jokaista laitetta yhden kotiin. Kelpais siis auttamatta kaikki tänne, jääkaappia myöten. :) Heheee. Jos kuitenkin järkeviä oltais niin kait mä yleiskoneen tarttisin, ettei enää kolmikymppisenä tarttis käydä leipoon isommasti äiteen luona (toisaalta totuttu tapa). Eikös tossa olis jo selitystä tarpeeks. Makeen näkönen toi leivänpaahdin, semmonenkin kelpais ja vanha lentäis ku leppäkeihäs (mikä lie sanonta). :D Blogiasi lueskelen ihan bloggerin kautta.

  http://hexunblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 75. Kitchen Aidi olis kiva!
  tekemisenmaku.blogspot.fi

  VastaaPoista
 76. Kitchen Aid Artisanin hopeanvärinen vedenkeitin on aika pop! Kivaa kun kodinkoneisiin alkaa tulla yhä enemmän väriä ja tyyliä..
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 77. Kitchen aid yleiskone on haaveissa...
  Blogia seuraan bloglovinin kautta :)

  VastaaPoista
 78. Kitchen Aidista täälläkin on haaveiltu jo pitkään. Jonain ihanan iloisen värisenä tietenkin! :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Kitchen Aid artisan vedenkeitin on upean teollisuushenkinen. Olisipa mahtavaa heittää mäkeen nykyinen valkoinen muovihärpäke.. Olen lukija google lukijaraadin kautta.
  teija(piste)lento(at)elisanet(piste)fi

  VastaaPoista
 80. Kyllä toi kitchen aid yleiskone on sellainen monivuotinen haave. Ehkä jonain päivänä...

  VastaaPoista
 81. Ou nou!! Herdes kyykkelis!! TAhtoo niin kovin että kaikki onneni on tungettu näihin 2 arpaan!!!!
  Tahtoisin keltaisen mokkamasterin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mutta siis retro jääkaappi olisi kiva ja jatkan tutkimusta yleiskone.fiissä kun tarttisin uuden vatkain osan kitchen aidiini..joskos sieltä saisi!!

   Poista
 82. Kitchen Aid kiinnostaisi (jos olisin rikas)!!! Yhdellä arvalla mukana ja uuden paahtimen tarpeessa, toivoen että arpaonni suosii...
  Seuraan blogiasi Indiedaysin kautta.

  minnapo1@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Dualitin krominen leivänpaahdin olisi aivan mahtava. Vaan eipä toki ainoa paikan ihanuus, kitchen aidin yleiskonekin olisi minullekin unelmien täyttymys..
  Mukana arvonnassa, luen google raadin kautta.
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 84. Oi, mukana arvonnassa! KitchenAid tätäkin naista huutelisi!
  shandor.x@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Ihana leivänpaahdin! Haluaa! :)

  Suosikkini on Kitchen Aid yleiskoneet.

  VastaaPoista
 86. Kahdella onnekkaalla arvalla mukana ihanassa arvonnassa. Smegin valkoinen jääkaappi olis ihana! Luen blogiasi bloggerin kautta. :) Kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 87. Yhdellä arvalla mukana, ettei ihan viimehetkeen olis menny!
  - olishan tollanen KidsenEid yleiskone pinkkinä ihan mahtava, jos joku pitäis valita :)

  VastaaPoista
 88. Mukana arvonnassa kiitos:) KitchenAid olisi kyllä aivan ihana minustakin. nohomewithoutheart@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Mukana arvonnassa! Voi jos tämä ei olisi arvonta ja pitäisi lähettää nykyisen paahtimen kuva, niin olisin kyllä varmaan kärjessä ;) Kitchen aidin yleiskone kiinnostaa. Blogiasi seuraan facen kautta ja se on bookmarkattuna.

  VastaaPoista
 90. <kitchen Aid yleiskone olisi tosi herkku! UUsi leivän päähdunkin olisi tarpeen:)
  Blogissa käyn yleensä täältä indiedays sivuston kautta.

  pipsaksi@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Nuo kaikki tuotteet ovat kyllä kivoja mutta vedenkeitin ja leivänpaahdin passaisivat meille erinomaisesti! Mukana arvonnassa yhdellä arvalla!
  meerielisa@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Leivänpaahdi ois aika makee! T. Hansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäätkö vielä sähköpostiosoitteesi mukaan osallistumiseesi - kiitos!

   Poista
 93. oi oi Kitchen Aidin artisan yleiskone - siitä haaveillaan! Ja paahtimelle löytyis kyllä käyttöä tässäkin huushollissa, nykyinen rumistus on hankittu vuonna nakki kierrätyskeskuksesta...
  T. Keltaisen kämpän Wirvatuli verhoomo@vanhanviehatys.com

  VastaaPoista
 94. Punainen yleiskone, sille kyllä löytyisi heti käyttöä. :)

  VastaaPoista
 95. Leivänpaahdin kiinnostaa koska sellainen meiltä uupuu, lapset kaipaa ja äiti "tyhmä" ei kelpuuta muutakuin samaa sävyä kahvin&vedenkeittimen kanssa olevan ja tyylikkään :) Tämä olisi juuri sellainen!

  VastaaPoista
 96. Oi kuinka mielelläni ottaisin kyseisen leivänpaahtimen meille! Ihana!

  Tulevaisuudessa toivoisin omistavani myös KitchenAidin yleiskoneen ja sitten meillä leivottaisiin usein.

  mirkamarja@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Mukana arvonnassa: Ja sivuilta tällainen olisi kiinnostava: Dualit Espressokeitin kromi.

  VastaaPoista
 98. Kiitokset osallistujille! Käyn kommentit läpi ja tarkastan, että anonyymeiltä osallistujilta löytyy myös yhteystieto, josta tavoittaa. Arvontaa varten yhdistän osallistuvat kommentit täältä blogista sekä Facebookin puolelta. Muutamalla osallistujalla on arpalippu kummankin kanavan puolelta.

  Onnea arvontaan! Voittajan kuulette tänään maanantaina :)

  VastaaPoista
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...