.

13.8.2017

Kotimme on myynnissä!

Kolmen koti on myynnissä! Tervetuloa siis meille taloesittelyyn ensi tiistaina (15.8.) kello 19:00. Habita Loviisa esittelee kotimme, ja voit ostaa tämän uudehkon modernin puutalon itsellesi, jos loviisanseutu on sinulle sopiva asuinpaikka.

Kotimme rakennettiin vuoden 2011 aikana, ja muutimme lokakuun lopulla sisään. Talon runko on Teritalojen suurelementtitoimitus. Tilasin talomme säältä suojaan -asennuksena. Tämän jälkeen palkattu kirvesmies apureineen rakensi kodin sisäseinien rungot. Sähkö- sekä lvi-työt tekivät ammattilaiset, ja sisäseinien levytyksen ja pintamateriaalit minä sekä talkooporukka.

Lämmöstä ja lämpimästä vedestä meillä huolehtii Nibe -poistoilmalämpöpumppu. Pumppu lämmittää vesikiertoisen lattialämmityksen veden, huolehtii ilmanvaihdosta ja ottaa talteen poistoilmasta lämpöenergian.

Sauna kodissamme on mallia sähkö, ja kypyhuoneesta löytyy myös tassuamme. Makuuhuoneita on 3 - 4 kappaletta riippuen mihin käyttötarkoitukseen huoneet lopulta tarvitsee. Meillä yksi noista makuuhuoneista on itse asiassa televisiohuone, joka on tupla pariovilla erotettavissa varsinaisesta olohuonetilasta.

Olohuone ja keittiö kodissamme on yhtänäistä tilaa, joka on toteutettu korotetuin kattoristikoin. Käytännössä tämä siis tarkoittaa korkeampaa huonetilaa, eli ison yhteinäisen tilan tunnelma on ilmava. Makuuhuonepäädyssä meillä on ns. normaali huonekorkeus (2,5 metriä).

Olohuoneessa meillä on korkeat ikkunat, jotka antavat itään päin. Koti on valoisa, mutta kesäaikaan paahde ei kuumenna taloa, koska länsipuolelle, eli takapihamme puolelle meillä ei ole laajaa ikkunapinta-alaa. Takapihan puolella on sen sijaan iso oleskeluterassi, johon pääsee suoraan kodinhoitohuoneesta sekä televisiohuoneen (potentiaalinen makuuhuone) tupla pariovista. Kodinhoitohuoneen takaoven kautta on kiva mennä myös saunajäähyille takaterassin puolelle.

Keittiömme on Ikeasta. Iso saareke rajaa keittiötoiminnot muusta ruokailu- ja oleskelutilasta. Pari mustaa avohyllyä ovat kätevät arkiastioiden säilytykseen, ja ne ovat tosiaan aktiivisessa käytössä. Suosikki astiat pyörivät pääsääntöisesti siis akselilla hylly - käyttö - tiskikone - hylly. Saarekkeen vetolaatikoihin mahtuu runsaasti myös asitoita sekä ruokatarvikkeita. Meillä saarekkeen puolet on jaoteltu niin, että keittiöön päin on sijoiteltu ruoanvalmistuksessa tarvittavat astiat sekä tuotteet, ja saarekkeen toisella puolella on kattaukseen liittyvät astiat, aterimet jne. Jääkaappipakastin on Smegin tyylikäs musta yksilö, joka tuo oman kivan tunnelman keittiöön.

Asuinpaikkana loviisanseutu on rauhallinen maalaispitäjä. Palvelut keskittyvät melko pitkälti Loviisan kaupungin alueelle. Omalta kylältämme löytyy ala-aste, päivähoitopaikkoja, kirjasto, kirkko, seurantalo sekä kesäkahvila. Ruokaostokset pitää tehdä esimerkiksi Koskenkylässä, Vanhakylässä tai Loviisassa. Moni paikallinen ajelee myös mahdollisten työmatkojen yhteydessä ostoksille Kotkaan, Porvooseen tai pääkaupunkiseudulle. Itse työskentelen Espoo - Loviisa välillä, ja käyn esimerkiksi ruokaostoksilla pari kertaa viikossa tuolla välillä.

Tervetuloa siis meille tiistaina (15.8.) iltasella! Kotimme esittelee Habitan Miska Ivakko (050 420 0379).

PS. Kodin rakentamisen vaiheita voit tietysti lueskella tämän blogin arkistosta vuoden 2011 kohdalta. Sieltä löytyy myös teknisempää valokuvaa työvaiheista.
6 kommenttia:

 1. Kaunis koti ja varmasti löytää uudet asukkaat! Onnea myyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku! Toivomme uusia tyyväisiä omistajia tälle talolle :)

   Poista
 2. Voi miten kaunis teidän koti on! Kaikki on juuri eikä melkein... :) IHANA!

  VastaaPoista
 3. Teillä on niin kaunis ja toimivan oloinen koti, että siihen, toivottavasti, löytyy näitä asioita arvostavat uudet omistajat nopeasti.
  Onnea myyntiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Kotimme on tosiaan "helppo" eli toimivuus tarkoitaa arjen sujumista, eikä teknisiä ratkaisuja (lämpö, vesi...) tule edes ajateltua. Kun ne siis toimivat :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...