.

15.9.2013

Helsinki Design Week

Helsinki Design Week käynnistyi torstaina ja tapahtumia riittää lukuisissa eri kohteissa ensi viikon sunnuntaille asti (22.9.13). Nyt kuluvana viikonloppuna on mahdollista käydä katsastamassa Design Market Kaapelitehtaalla. Itse piipahdin Kaapelitehtaalla eilen, ja täytyy kyllä todeta, että kyseessä on suurin piirtein design-hulluus, niin paljon tuo tapahtuma yleisöä kiinnostaa.

Paljon leppoisampi ja visuaalisesti kauniimpi tapahtumapaikka löytyy puolestaan Katajanokalta (Katajanokan laituri 5), jossa on HDW näyttelykokonaisuus sisältäen eri tuotemerkkien osastoja, Aalto yliopiston ja Audin yhteisen 3D-tulostuslaboratorion, Above-näyttelyn sekä tämän vuotisen toimittajien tusinan. Toimittajan tusina on Sisustustoimittaja ry:n valitsemat 12 innovatiivisinta ja kiinnostavinta tuotetta.

En tiennyt oikein ennakkoon mitä odottaa Tulli- ja Pakkahuoneen näyttelyltä, joten jätin jälleen kerran järjestelmäkameran pois kyydistä. Kuvasaldo tulee nyt pokkarikameratasoisena. Täytyy kyllä todeta, että näyttelytilana Tulli- ja Pakkahuone on mitä mainioin. Kaunis tila!

Kuvasarjassani on luonnollisesti runsaasti valaisimia, ah! Pienenä vinkkinä muuten - esillä olevat tuotteet ovat myös pääsääntöisesti kaupan. Vaikka osastoilla on osittain ihan selkeästi hintatietoja näkyvillä, ei minulle ainakaan ollut täysin selvää, että osastoilta voi poimia myös ostettavaa mukaansa. Ostoksia voi näyttelyn aikana tehdä myös Finnish Design Shopista.6 kommenttia:

 1. Näyttää kivalta tapahtumalta, harmi kun itse asuu niin kaukana, ettei täällä tuollaisia järjestetä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkäsin kyllä nimenomaan Tulli- ja Pakkahuoneen tapahtumasta, mutta Kaapelitehtaan Design Market on liian hulina-versio mulle. Siinä kakofoniassa on aika vaikea keskittyä designiin :)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää Tulli-ja Pakkahuoneen näyttely. Hmm, täytynee mennä kurkkaamaan se. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava mesta, ja tietysti esillä oli nyt yllin kyllin herkkua design-fanin houkutukseksi :)

   Poista
 3. Onpa kaunis tuo pitkä pöytä vanhassa holvikaaressa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! Tuossa voisi hyvin kuvitella järjestävänsä mukavat kekkerit :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...