.

30.9.2013

Just Chillin'









































































Hupsis. Se oli nimeltään maanantai. Miten teillä muilla - lähtikö viikko rennosti liikkeelle?

Päivällä oli inspiraatio ottaa kuvia kodista. Kokeilin erilaisia kuvakulmia ja jopa niitä vähän laajempiakin kuvakulmia. Siitä tulikin mieleen, että olisi kiva päästä testaamaan laajakulmalinssiä ja mielellään vielä aika valovoimaistakin. Onko kenelläkään mitään hyvää suositusta sisustuskuvakseen sopivasta (valovoimaisesta) linssistä? Kamerana minulla on Canonin 7D.

Laitan tässä viikolla jossain vaiheessa pystyyn kivan keittiöön liittyvän arvonnan. Pysykäähän siis kanavalla!

5 kommenttia:

 1. Tuo eka kuva on todella kaunis :) Olisi joskus mukava kuulla miten kauan sulla menee näiden kuvien "lavastukseen" - pitääkö kotia siivota ensin ja siirrellä taustalta juttuja pois vai laitatko vaan astiat & ruoat esille ja napsaiset kuvan? :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kuvia pääsee ottamaan ihan muutaman tavaran siirron jälkeen, mutta useimmiten kuvailen aika rajattua kohtaa / yksityiskohtaa, jolloin kuvan ulkopuolella voi olla kaikenlaista hässäkkää :) Eilen siirtelin keittiön tasolta omituisia pinoja pois, ennen kuin chili-purkki ja tomaatit pääsivät kuvattavaksi.

   Poista
  2. PS. kiva postaus-idea muuten - joskus voisi julkaista kuvan / kuvasarjan ja sen jälkeen vähän "behind the scenes" tyylisesti mitä tapahtui ennen kuvan ottamista tai siinä sivussa.

   Poista
 2. Voi tuota keittiötäsi....ihana ja tuo jääkaappi...huah....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Retrotyylinen jääkaappi on aika päheä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...