.

14.1.2014

IKEA House Call
Uudessa tammikuun (2014) IKEA Family Live -julkaisussa on mukana kolmen koti. Kotiamme esitellään muutamin sanoin ja jokusen kuvan voimin. Tuo kotikäynti tuotettiin ensin englanniksi, josta se on sitten suomennettu. Pikkuisen tuntui tuo tarina muuttuneen suomenkieliseen versioon, sillä minä oikoluin sen englanninkielisen version.

Olisitko kiinnostunut esittelemään kotisi IKEAn kotikäyntipalstalla? Voit laittaa minulle vinkkiä siitä vaikka sähköpostitse (raksanne ät gmail com), niin voin laittaa tietosi eteenpäin Family Liven tuotantotiimille. Tärkeäähän tässä kyseisessä julkaisussa on se, että myös IKEAn tuotteet näkyvät kuvissa. Muuten tuo kotikäynti on hyvinkin vapaamuotoinen.

Ihaninta muuten noissa kotimme kuvissa on valo. Tänään valoilmiö on esiintynyt täällä meidän suunnalla pitkästä aikaa, mutta en ennättänyt päivällä ottamaan kuvia (paitsi puhelimella). Onneksi jo kuukauden kuluttua alkaa niitä valoisempia iltapäiviäkin jo riittämään.

Reipasta viikkoa!

*IKEA Family Live House Call*

10 kommenttia:

 1. Upeat kuvat ja värit,oih!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se on tuo valo, joka värit sytyttää. Kevättä kohden!

   Poista
 2. Kivalta näyttää, iloiselta! Meillekin vois tulla kuvaamaan.. Olkkari on pelkkää ikeaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, ja kriteerinä oli muistaakseni, että kuvassa pitää olla ainakin yksi Ikea-tuote. Meilläkin tämä ehto täyttyy melko helpolla katsoi sitten mihin suuntaan tahansa. Mausteena toki muutakin :)

   Poista
 3. Meillä taitaa Ikeat olla liian minimissä tällaiseen juttuun :)
  Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuossa House Call -jutussa tarvitse mikään megalomaaninen Ikea-koti olla, mutta toki joku tuote pitää löytyä myös heidän valikoimastaan :)
   Meidän kotiimme on Ikeaa kyllä kertynyt melkoisesti.

   Poista
 4. Meillä ei ole Ikean tavaraa oikeestaan yhtään...no kesäksi makkarin pitsiverhot ja pari kynttilää löytyy...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ollut Ikea-fani jo ajalta ennen kuin Ikea on ollut Suomessakaan. Eka kuvasto mulla taitaa olla jostain Italian Ikeasta ja Tukholman Ikeassakin olen käynyt ostoksilla.

   Mielestäni kodin sisustus saa olla kuitenkin siinä mielessä monipuolinen ja kerroksellinen, että hankintoja on kerrytetty vähän sieltä ja täältä vuosien varrella. Meilläkin Ikean seassa on paljon kirppiskamaa ja joitain kalliimpia design-hankintoja.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...