.

31.1.2014

Pikakelauksella II

Kapasiteetti riittää tällä hetkellä näihin pikakelauspostauksiin, jossa väläyttelen hieman kuvasaldoa puhelimen muistilta. Onneksi edes puhelimeni tietää mitä viikkoon on kuulunut. Kuvia on kiva nappailla tuolla arkisen elämän (puoli)juoksussa, kun jotain kivaa tai muuten vain huomioni herättänyt yksityiskohta tulee vastaan. Jostain syystä nämä yksityiskohdat tuppaavat hyvin usein olemaan jotain syötävää tai kauniita luonnon ilmiöitä (aurinko). Joukkoon mahtuu myös sisustustunnelmia sekä kotoa että varsinkin herttasen nurkista. Sisustuspuotini on jälleen pystyssä remonttivaiheen jälkeen. Huomenna on kauppa auki.

Tällä viikolla on tehnyt mieli suolakurkkua, mieli on virkistynyt aurinkoisilla kävelylenkeillä, puodilla on ollut valtaisaa kuormanpurkua (ihania kevät juttuja!), erilaiset kaakao- ja kahvijuomat ovat antaneet potkua päiviin, luurit ovat olleet korvilla harva se päivä ja iltaisin simahtaminen on tullut lehti tai kirja kourassa.

PS. Tulostuskuvan printti löytyy täältä!
4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivottavasti ehdin taas kohta ottaa ihan kamerallakin kuvia! Tai onhan se puhelimenkin kamera oikea kamera...

   Poista
 2. Kiva on näitä kuviasi katsella...hieno maljakko nelikoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Tykkään itsekin kovasti noista House Doctorin uutuus maljakoista. Kivat vekit ja edullinen hinta (6,-).

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...