.

6.2.2015

Luonnollisesti harmaata

Harmaiden sävyjen ja muiden luonnosta löytyvien värien suosio on kirjaimellisesti aika luonnollista. Lumisen ja sumuisen talvipäivän harmaat sävyt viehättävät myös sisustuksen väreinä. Silmä lepää talvimaisemassa ja etsii värisävyjen joukosta hieman vihreän tai ruskean suuntaan taittuvia kohtia. Havumetsä on lumipeitteen alla melkein mustaa, mutta kyllä oikeassa valaistuksessa sitä vihreyttäkin on havaittavissa.

Luonnon värisommitelmat ovat harmoonisia myös sisustuselementteinä ja auttavat myös kodin väripaletin valinnassa. Valkoinen, harmaa, havunvihreä, luonnonvärinen (beige) sekä musta luovat mukavat puitteet monen tyyliselle sisustukselle. Räiskyvempiä yhdistelmiä on tarjolla kevään ja kesän tullen, jolloin niittykukat, puiden lehdet sekä marjapensaat pikku hiljaa lisäävät oman panoksensa luonnon väripalettiin. Niistä on tosiaan kiva poimia myös noita kirkkaiden, loistokkaiden sekä pastellinsävyisten tunnelmien ideoita.

PS. Kuvasarja ei ole toteutettu mustavalkokuvina.

6 kommenttia:

 1. Moi :)
  Aivan! Ja rehelliset ruskeat tekee onneksi myös kovasti tuloaan. Muotijuttujahan nämä väritykset tuppaavat olemaan, pääasia että itse viihtyy ja näkee kauneutta myös harmaissa ;)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :)

   Mulle ruskeista ovat rakkaita konjakinruskea nahka (vaikka kengissä, laukuissa ja nojatuoleissa) sekä kaljapullon ruskea lasitavara. Muuten ruskea jää hieman vähemmälle huomiolle omasta näkövinkkelistäni.

   Totta, muotijuttuja nuo värit ovat myös tietysti. Hyviä harmonisia väriskaaloja tarjoaa luonto kuitenkin muotivirtauksista huolimatta. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä näissä sävyissä silmä lepää :)

   Poista
 3. Jumaliste kun on kaunista! Aivan mahtavan näköistä, vaikkei niin kirkasta olekaan. En melkein meinannut uskoa että nämä eivät ole mustavalkokuvia ;)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto järjesti tälläisen väripesun lumen ja sumun avittamana. Maisemat olivat kieltämättä oudun mustavalkoiset ihan livenäkin, mitä nyt kaislojen korret toivat "väriä" elämään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...