.

26.2.2015

Vielä fiilistelläänTäällä meillä vielä fiilistellään vaaleanpunaisien sävyjen merkeissä. Toistaiseksi roosan eri sävyt ovat olleet se alkuvuoden juttu, eikä mitään yllättäviä värihimoja ole ilmennyt. Perinteisesti kevät on tuonut tullessaan myös pelkistämisen tarpeen, mutta toistaiseksi tässä on lähinnä kelluttu eteenpäin ilman sen suurempia inspiraatiopiikkejä tai ehdottomia tuntemuksia. Jos nyt joku on hieman kutkuttanut sisustushammasta, niin se on ollut valkoinen väri. Ehkä valkoinen on tulossa meille nyt, kun sisustuslehdissä tunnutaan puhuvan värikkäämmistä sisustuksista. Jotenkin tekisi mieli valkopyykätä seinien värejä tai vaihtoehtoisesti sutia harmaata tai jopa mustaa.

Mutta toisaalta: tässä kun vain istuu ja ihmettelee, niin ei se sisustus itse itseään päivitä. Samoilla kuvioilla mennään siis eteenpäin kohti viikonloppua ja maaliskuun aloitusta. Pitäkäähän mukavaa!

12 kommenttia:

 1. Mä haluaisin kotiin lisää värejä ja olenkin mieltynyt pastelliväreihin. Niitä pitää alkaa vähitellen hankkimaan, varsinkin olohuoneen puolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet pastellilisät piristävät (ja hempeyttävät??) sisustusta mukavasti. Pastellit toimii tietty tosi hyvin myös pelkistettyä valkoista, harmaata tai mustavalkoista taustaa / perus sisustusta vasten.

   Poista
 2. Pehmeästä vaaleanpunaisesta ei voi erehtyä väärään suuntaan keväällä. Valkoinen kirkastaa siitä tulee heti merellinen purjeiden tuoksu ja tunnelma. Meillä USAssa harmaa tuntuu olevan hyvin esillä kaikkine sävyineen, suosituin greige, beigen ja harmaan välillä. Aion juuri vaihtaa keittiö kaapien ovet siihen väriin, nimeltään haikalan harmaa. Katsotaan miten onnistuu! Tekisitkö haasteen? http://wondersbykaari.com/2015/02/26/tanaan-sinua-kohtaa-onni/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kylläl tuo herkkä vaaleanpunainen tuntuu myös sangen keväiseltä. Harmaa on ollut tosiaan kova juttu nyt sisustuksen väreissä ja eiköhän tuo jatka edelleen yhtenä sisustusvärien suosikkina.

   Kiitoksia haasteesta! Tulen tuon kurkkaamaan ja koitan saada tehdyksi piakkoin :)

   Poista
 3. Pinkki ja vaaleenpunanen on iskenyt keltaisen ohella muhun tänä keväänä ihan uudella lailla! Niin kovasti himoitsen Mariskoolia lohenpunaisena, se sopisi huusholliini aivan täydellisesti :) Nämä sun kuvat saa aina aikaan pienen sisustuspuuskan, tykkään! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hanna! Ja apua, nyt mun(kin) alkoi tekemään mieli mariskoolia lohenpunaisena. Voi vide, se olisi muuten hyvä valita!! :)

   Poista
 4. Ihana vaaleanpunainen, ikisuosikki. Ihanan rauhalliset otat uudistusajatukset. Minulla valkoinen tai musta suti alkaa heilumaan heti ensi ajatuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tuo "rauhallisuus" on simppelisti laiskuutta tai saamattomuutta. Eihän siinä maalailussa kuluisi kuitenkaan ihan tautisesti aikaa, mutta esivalmistelut, mahdollinen raivaaminen ja teippaus on ne kompastuskivet (selittelyn makua :)

   Olet kyllä reipas jos idean tullen ryhdyt suurin piirtein samantien myös toteuttamaan aatoksia!

   Poista
  2. Juu, mutta mä en esivalmistele, sudin vaan :) Sitten vaan odottelen pelonsekaisin tuntein, että koska mies huomaa...

   Poista
  3. Suoraa toimintaa! Ja kai se mies sentään huomaa jossain vaiheessa??! :D

   Poista
 5. Heippa! Löysin sattumalta blogiisi. Ompa kaunis koti ja kauniita kuvia! Ja nuo vaaleanpunaisen erisävyt on niin mun mieleen..<3 Jos kiinnostaa niin käy katsomassa myös oma blogini osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja seuraamaankin saa alkaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Amanda ja kiva kun eksyit tänne :) Tulen kyllä kurkkaamaan myös blogisi puolelle!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...