.

28.11.2016

Havukranssien verran (joulu)tunnelmaa + ale-koodi - 25 % sisustuskauppaan

Marraskuu jo nilkuttaa ruutulipulle. Parin päivän päästä hypätään joulukuun puolelle, ja ihan virallisestikin saa alkaa jouluhömpöttämään. Meillä tuo joulu tuskin iskee vielä täydellä teholla läpi, mutta kieltämättä muutama havukranssi, pieni joulukuusi maljakossa ja muutama muu jouluinen leikkokukkakimppu tekevät ihmeitä sisustukselle ja kotoisalle tunnelmalle.

Viime perjantain herttasen City Shopping -tapahtumasta kotiutin jokusen ihanan kukkakimpun, ja myös kuvissa näkyvät havukranssit. Sidontataitoja meillä herttasella oli edustamassa porvoolainen Floramore, jonka osaamista oli ilo seurata. Kun kohdalle sattuu kukkakauppa tai floristi, jonka värisilmä ja sidontatyyli ovat lähellä omaa makua, niin kotiin päätyy vääjäämättä kauneuden tuojia kukkien ja kasvien merkeissä. Uusi työviikko lähti pirteänä käyntiin kukkasin somistetussa kodissa, ja kamera tuli viimeistään otettua esiin siinä vaiheessa, kun aurinkokin pilkahteli talvisella taivaalla.

Vinkki muuten teille, jotka olette jo joululahja-ajatuksia suunnitelleet: 28. - 30.11.16 (ma - ke) herttasen valikoimasta saa - 25 % alennuksen. Alennus koskee koko varastovalikoimaa, eli tuttuja hyviä merkkejä kuten House Doctor, Nicolas Vahé, Ib Laursen, Affari, Mayn, Musta5101, Meraki, Skandinavisk ja useita muitakin. Alennukseen oikeuttava koodi "LAHJAKASX25" syötetään nettikaupan kassalle mentäessä.

Iloa talviseen viikkoosi!
6 kommenttia:

 1. Mä vein tänään kranssin tuonne etuovelle. Se on ihan rottinkia, ja menee vuodesta toiseen. Havukranssit ovat kauniita. Havuja meiltä löytyy ulkoa asetelmista. JOitakin ihania suunnitelmia on tehdä kotiin kransseista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pidän melko pelkistetyistä kransseista, ja meillä on ollut ulko-ovessa pääsääntöisesti koivunoksista tehtyjä kransseja. Joulun ajaksi oveen vaihtuu yleensä ihan kuusen havuista tehty kranssi.

   Tunnelma syntyy pienistä kivoista yksityiskohdista.

   Poista
 2. Ihanalta näyttää tuo kranssi. Kevyt ja kaunis <3
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Havunvihreä on myös sellaisenaan tosi kaunis väri :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä ovat tosiaan itselleki erittäin mieleiset :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...