.

23.11.2016

Loviisa City Shopping 25.11.16 & herttanen häppening

Valoa pimeyteen! Perjantaina Loviisassa tapahtuu: kaupungissamme on City Shopping -ilta, jolloin keskustan kaupat ovat avoinna ilta yhdeksään asti. Oma sisustuskauppani herttanen on myös tietenkin avoinna yhdeksään, ja puotini yhteydessä on myös hieman extra tapahtumaa.

Herttasen osoittteesta (Mariankatu 20, Loviisa) löydät myös muutaman vierailevan yrittäjän. Suomalaista designia ja käsityötä edustavat Bonden -villahuopatyynyt. Itse ihastuin Bondenin moderniin värimaailmaan ja samalla lämpimään sekä kotoiseen tunnelmaan. Bonden -tuoteperheeseen pääset tutustumaan meillä siis perjantaina, ja jatkossa löydät tuotteet myös herttasen valikoimasta.

Paikalla on myös porvoolainen floristi Floramore, joka tulee tekemään kauniita kransseja sekä kimppuja pikkujoulun hengessä. Itse ainakin odotan, että saan meille kotiin Floramoren sitomat kranssit. Minulla on kransseille jo paikkakin mielessä, eli olohuoneemme ikkunalliset pariovet näyttäisivät kivoille vihreillä kransseilla somistettuna. Bongasin Floramoren muuten Indiedaysin taannoisilta Inspiration Day -päiviltä. Floramoren kimpuissa oli se jokin, joka natsasi hyvin yhteen oman sisustus- ja kukkamakuni kanssa.

Paikallista osaamista herttasen City Shopping -tapahtumassa edustaa Loviisan Joulukodeistakin tuttu Tina Karvonen, joka tulee myymään omia käsintehtyjä tuotteitaan. Tinan koti Vackerbacka on jälleen avoinna myös kumpaisenakin Joulukoti -viikonloppuna (3. - 4.12. & 10. - 11.12.). Silloinkin kannattaa piipahtaa Loviisassa. Tinalla on myynnissä ainakin mustavalkoisissta paperipilleistä himmelitekniikalla tehtyjä tähtiä sekä origamitaiteltuja valosarjoja.

Iltatapahtumassa täytyy olla tietysti kupponen kuumaa tarjolla! Herttasen tiloissa pitää pop-up kahvilaa Pernajan Kirkonkylän seurantalon Höganåsin yhdistys. Herttanen tarjoaa pop-up kahvilan valikoimasta kuumat juomat (kahvit, teet ja glögit). Yhdistyksen kahvilaan on tulossa myyntiin ainakin joulutorttuja ja suolaista syötävää. Kahvilan tuotto menee kokonaisuudessaan vanhan seurantalon kunnossapitoon.

City Shopping -ohjelmaa on tarjolla herttasen puodilla kello 18 - 21 välisenä aikana. Kauppa on avoinna kello 13 - 21, joten piipahda jo päivällä, jos et iltasella liiku Loviisan keskustassa.

Loviisassa on City Shopping iltana tietysti tarjolla monenlaista ohjelmaa. Joulukausi avataan Loviisan torilla kello 18 alkaen. Korvatunturiltakin saattaa olla vierailijoita luvassa. Loviisan yrittäjät järjestävät myös yhdessä Loviisan kaupungin sosiaalitoimen kanssa Lasten Joulupuu -kampanjan hyväksi havaitulla kaavalla. Herttaselta saat kyseisen kampanjan ostoksiin - 50 % alennuksen 25. - 26.11. välisenä aikana. Joulupuu -kampanjassa on siis mahdollista lahjoittaa joululahja loviisalaiselle lapselle.

Nähdään hei Loviisassa! Lisätietoja löydät täältä.


2 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta päivältä <3
  Ihana tuo kuusi ensimmäisessä kuvassa.
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta viikkoa Outi! City shopping -ilta oli kiva, ja vipinää riitti herttasen tiloissa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...