.

21.6.2017

Still hanging (here)

Täällä vielä. Vaikka uuden blogin aloittelu on ollutkin mielessä, ja jopa hieman toteutuksessa, ei valmista tunnu syntyvän. Ongelmallista on lähinnä domain-nimen "keksiminen", eli hyvän nimen ja vieläpä vapaan sellaisen kartoittaminen. Haluaisin löytää kivan bloginimen, ja saada sille oman domainin lisäksi myös samalla nimellä insta-tilit sun muut. Ei ihan pala kakkua näinä aikoina!

Samoin hengataan vielä nykyisessä kodissa, eli myynti / ostotapahtumat eivät ole vielä käynnistyneet, mutta häilyvät kyllä tuossa ihan hipaisun päässä. Arkinen aherrus häiritsee edelleen sen verran paljon näitä muita mietteitä ja suunnitelmia, että hommat nytkähtelevät pätkien liikkeelle.

Muutosten hyökyaaltoja odotellessa voi nyt pikku hiljaa orientoitua juhannukseen, ja nauttia luonnon kukkaloistossa. Parin päivän välein tulee kivoja kimppuja vaihdeltua kotosallakin maljakoihin. Luovatpa nuo mukavaa tunnelmaa kodin sisustukseen.

Hyvää juhannusta!


6 kommenttia:

 1. Hei pitkästä aikaa Anne :) Ja oikein hyvää juhannusta sinullekin. Jonkinlaista nytkähdystä odotetaan täälläkin, etenkin blogin suhteen. Ensimmäinen askel oli irtautua Indieplace yhteisöstä, mutta mitä sitten tekis (muuta kuin pyllistelisi puutarhassa kaiken liikenevän ajan) ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Heidi! :) Puutarhassa pyllistely on ajankohdaan nähden mainio valinta :)

   Itsekin nostin kytkintä sekä Indieplacesta että 40+ bloggaajista, ja nyt sitten odottelen niitä uusia tuulia. Kyllä se tästä pikku hiljaa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia Hannelle! Toivottavasti saamme auringonpilkahduksia(kin) juhannuksen sääilmiöihin :)

   Poista
 3. Hyvää juhannusta sinullekin Anne <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...