.

20.2.2011

Anna hyvän kiertää - The Gorgeous Blogger Award

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."

Sain Gorgeous Blogger tunnustuksen 37 tuntia vuorokaudessa blogin Leenalta. Kiitos ♥
Laitan upean blogaajan tunnustuksen edelleen eteenpäin viidelle. Olkaa hyvät siis te valloittavat, koskettavat, ihanat ja upeat blogaajat:

Oma maa mansikka
Leena Lumi
Suklaa Marenki
Uusi Kuu
Marie Elisabeth's rum

Edellä mainittujen lisäksi lueskelen tätä nykyään monia ihania blogeja. Suosikkini ovat sellaisia kotoisia, sisustavia, kenties kokkaavia (ja rokkaavia) ja näkökulmia avaavia. Ei välttämättä mielipiteissään ja ajatuksissaan sellaisia kuin minä, mutta juuri siksi niin avartavia. Arvostan myös suuresti hyviä neuvoja ja mielipiteitä sekä kommentteja, joita olen saanut myös omaan blogiini.

Jos kaipaat päivitystä blogilistaasi, niin kurkkaa tuolta oikeasta reunasta minun lukulistaani. Taatusti viihdyttävää seuraa, kauniita valokuvia ja hetkiä arjesta sekä juhlasta. Upeita bloggareita kaikki! Taidanpa kirjoitella tässä eräänä päivänä ihan erillisen postauksen tuosta lukulistastani...


Tunnustukseen liittyi muutama kysymys. Laitan tähän vielä jotain pientä vastausta pikaisesti (kasvispizza valmistui hetki sitten, ja tuoksut aiheuttavat lievää keskittymishäiriötä):

*Milloin aloitit blogaamisen?
Eka postaus tapahtui 3.10.2010. Silloin oli fiilikset nämä.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Blogini lähti käyntiin rakennushaaveiden merkeissä. Olisin ensinnä ollut kovasti kiinnostunut vanhan puuverhoillun talon ostamisesta, mutta sellainen ei valitettavasti kävellyt vastaan. Nyt rakennamme siis uutta, ja blogikin on aiheittensa puolesta levinnyt laajemmin kuin Elanto.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Nämä kirjaimet, joita järjestelemällä syntyy sanoja. Ne sen tekevät, koska minä näitä järjestän! : ) Kaikki muu onkin sitten aivan tavallista. Olen se naapurin tyttö, jonka nimeä kukaan ei muista.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Olen suunnitellut blogaamista jo pidempään, mutta timantti aihe puuttui. En saanut aikaiseksi blogiin kirjoittelua aiemmin. Paitsi että...

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Ulkoasua, kuvia... ja ne varmasti tulevat välillä muuttumaankin. Voisi olla kiva lisätä myös sellainen "Shortly in English" tai "Kort på svenska" yhteenveto postauksen loppuun. Tosin jo suomenkieliset höpinät ovat välillä aika pitkiä...

Tunnustus tulee siis lähettää eteenpäin viidelle upealle. Juuri nyt tuntuu, että laittaisin tämän vielä todella mielelläni eteenpäin ainakin sellaisille kuin Koti Lahelaan, Sisustus Unelmia, Pink Pionies, Absolutely white ja Päiville, joka on Matkalla kotiin. Lämmöllä!
Ps. Ja tietysti upean bloggarin arvonimi myös takaisin Leenalle, sinne 37 tunnin blogiin!!!
*Puuttuva kysymys lisätty 22.2.2011

11 kommenttia:

 1. Ihan sitä vaan ennen tuota pizzaa, että tuossa on vain neljä kysymystä + vastausta, vaikka etukäteismainostin, että viisi. Mikähän se yksi kysymys mahtaisi olla... : ))

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Anne!

  Keksitäänkö itse se viides vai laitetaan vain neljä?

  VastaaPoista
 3. Viimeinen voisi olla: Mitä haluasit muuttaa muiden blogeissa?

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anne! Omamaamansikka kiittää sydämellisesti ja ottaa haasteen vastaan. Mutta oliko siitä pizzasta pakko mainita, kun täällä vatsa kurnii... ;)

  VastaaPoista
 5. Leena Lumi: Viisi kysymystä on kaiketi tarkoitus, joten parasta varmaan keksiä se puuttuva yksi oman maun mukaan... vapaavalintainen siis!?

  Johanna: Niin, tuli nyt mainittua : ) Ja nyttemmin jo myös nautittua. Outo sunnuntai muuten, kun on ihan perjantain elkeet...

  VastaaPoista
 6. Tehty on ja sinuakin on hieman käsitelty;-)

  VastaaPoista
 7. Kiva lukea näitä vastauksia. Aivan samoille bloggaajille olisin tunnustuksen laittanut kuin sinäkin. Upeita blogeja kaikki, kuten myös tämä sinun blogisi.
  Mukavaa alkavaa viikkoa :)
  -Hanne-

  VastaaPoista
 8. Hanne, aurinkoista ja mukavaa viikkoa myös Sinulle!!

  VastaaPoista
 9. No voi vitsit, bloggeri elää ihan omaa elämäänsä. Toinen kerta toden sanoo ja tämä sanoo, että hurjan paljon kiitoksia mahtavasta tunnustuksesta ♥

  VastaaPoista
 10. Välillä tekniikka ryttyilee : ) Ja ole hyvä! Blogisi on tosiaan gorgeous!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...