.

27.2.2011

Samaan aikaan toisaalla

Pysähtynyt aika, hiljentynyt hetki. Luova tylsyys ja laiskat ajatukset. Rentous on kuitenkin tiessään, ja kierroksia mittarissa. Tekemisen tarve ja vauhdin kaipuu. Tänään tässä, huomenna pyörät pyörimässä. Ihan vaan, koska on pakko.Perustusten suunnittelija on hyhminyt nyt reilun viikon kuvien ja mittojen kanssa. Niitä odotan ensi viikon kuluessa, jotta pääsen tilaamaan teräspaaluja sekä muita perustamista varten tarvittavia materiaaleja. Ensi viikon tiukka tavoite on laatia mahdoton aikataulu, ja tehdä siitä mahdollista. Ihan vaan, koska on pakko. Toivon siis, että asioilla, joilla on taipumusta olla vähän vinksin vonksin, loksahtavatkin kuin ihmeen kaupalla oikeille paikoilleen.

Kerroinko, että sähkömiehellä oli ehdotus? Alkuperäisessä pohjapiirroksessa saunassa oli lavuaari ja pönttö. Halusin kuitenkin saunaan myös kylpyammeen (jes!), joten pöntön piti keksiä itselleen uusi koti. Nyt entinen vaatehuone on suurin piirtein entinen tai puolet itsestään. Vaatehuoneeseen tuli pikku veski ja käynti sinne kodinhoidon puolelta. Sähkömiehiä kannattaa aina kuunnella. Ainakin jos haluaa kylpyammeen. Ja jäi sitä säilytystilaakin vielä pikku viipale jäljelle. Pitäisi varmaan kuitenkin alkaa suunnittelemaan elintasosiipeä, jotta tosiaan saisi sitä kylmää ja lämmintä säilytystilaa lisää...

11 kommenttia:

 1. Pitkän elämäni varrella olen havainnut, että säilytystilaa ei koskaan ole riittävästi. Elintasosiipihän on hyvä projekti seuraavaksi, sillä kun olet alkuun päässyt rakentamisessa, jatkaminen onkin sitten helppo nakki. Olet kyllä rohkea nainen projektisi kanssa - ja muutenkin.

  VastaaPoista
 2. Anja: Säilytystilan kanssa on varmasti ensi syksynä ihmeissään. Olen asunut pitkään vanhoissa taloissa, joissa on joko kaikenlaista vajaa ja ulkorakennusta pihamaalla, tai niinkuin nykyisessä vinttitilaa neliötolkulla. Sukset, pulkat, kelkat, luistimet, joulukoristeet, kausivaatetus ja hellurei... ei ne nyt ihan johonkin kaapin pohjalle mahdu.

  Välillä on rohkeampi olo, ja joskus taas toivoo, että olisi tyytynyt nykytilanteeseen ja jättänyt raksaprojektit muille. Mutta pyörät jo pyörivät, eikä auta muuta kuin hengailla mukana.

  Mukavaa sunnuntaita!!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kuva varjoineen! FIKSU sähkäri, joka naiselle suotakoon amme. Ihan parasta arkipäivän luksusta :)

  VastaaPoista
 4. Heidi: Kiitos! Sähkömies on tosiaan viksu, ja hyvä tekijä, kunhan nyt niihin sähkötöihin asti päästään.

  Amme on tosiaan haaveissa. Pitää nyt varmaan ensin koittaa bongata jostain hyvä amme vaihtoehto, ja vasta sitten miettiä vaahtokylpytuotteita : )

  VastaaPoista
 5. Ei pönttöä kylppäriin;-) Ei edes lasitiiliseinän taakse.

  Minäkin olen halunnut tänne kylpyammetta, mutta se ei olisi sopinut pesuhuoneeseemme, ilman ulkoseinän hajottamista tai sitten ei olisi jäänyt enää suihkutilaa. Lohdutan itseäni sillä, että on kunnon kokoinen pyykinkäsittelyhuone.

  Unelman on kylpuamme, jonka takana ikkuna ja upea maisema. Siis tällaisen olen lehdessä nähnyt, mutta luonnollisesti siitä vain uneksin.

  Olen pesuhuoneperfektionisti ja siellä ei pestä pyykkiä, pyyhkeet ovat Marimekkoa ja niille on oma tulikuuma kuivatustelinen ja aidot luonnonsieneni, ne umelman pehmeät, tuon tai tuotatan Sveitsistä ja Saksasta. Joskus meillä on lauteila mukana upea colleri, jossa aitoa samppanjaa ja laist ovat Villeroy & Boch. Elämässä pitää olla ripaus luxusta♥

  Sitä toivon myös sinulle!

  VastaaPoista
 6. Leena Lumi: Pönttö kylppärissä on varmaan käytännöllinen, mutta minä sen oikein mieluusti häädin uuteen pikku veskiin.

  Jos ympäristö on sellainen, että naapuri ei ole heti ikkunan takana, niin maisemakylvyt olisi tosiaan luksusta. Kylpyamme on ihana joka tapauksessa.

  Kuulostaa hyvältä, kuohuvat mukana saunassa ja muutenkin sitä ihanaa olemista ja nauttimista! ♥

  VastaaPoista
 7. Hieno kuva!

  Suosittelen katsastamaan blogin: http://etelamaki.blogspot.com/ Saatat kiinnostua!

  VastaaPoista
 8. hih, mekin haluttiin kylpyhuoneeseen amme. meiltä lähti lavuaari ja pönttö jäi :)

  VastaaPoista
 9. Leena: Kiitos linkkivinkistä. Piti heti käydä tsekkaamassa!

  Mansardikaton alla: Nyt kun kylpyamme piirrettiin meidän saunan pesuhuoneeseeen, niin huomaa, että ei se sauna "osastokaan" ole niin iso. Mutta kaiketi ihan riittävä.

  Amme on loisto juttu!

  VastaaPoista
 10. Sinullapa on luova sähkömies! Mun täytynee etsiä jostain samanlainen. Haluaisin yhden ammeen paikalle saunan...

  VastaaPoista
 11. Johanna: Ahaa! Siellä on vähän toisenlaiset suunnitelmat... onko isokin amme ; )
  Nythän on muuten niitä pikkuisia saunoja, jotka voi asentaa vaikka kerrostalon kylppäriin. Mahtuisiko sellainen idea teille??

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...