.

2.2.2014

100 kuvaa sunnuntailta

Kameran muistikortille kertyi tänään 100 uutta otosta. En taida teille kuitenkaan tähän nähtäväksi ihan niin mittavaa kuvasarjaa julkaista, mutta muutaman fiiliskuvan vapaapäivän vietosta haluan tähän kuitenkin lisätä.

Huomaan, että kun pitkästä aikaa oli aikaa olla ja ihmetellä, niin ideat ja ajatukset lähtivät rullaamaan ihan uudella tavalla. Kameraankin tartuin vihdoin ja viimein. Tuli myös siirreltyä tavaroita hieman paikasta toiseen ja mietittyä uusia asetelmia.

Ja niinhän siinä käy, kun oikein herää huomaamaan kodin nurkat pitkästä aikaan - pölyrätti kädessä sitä saa nuohota pintoja ja pöytiä. Kun yhden kohdan saa pyyhittyä, niin silmät alkavat huomaamaan roiskeita ja murukasoja siellä täällä. Nyt meillä on sitten prosentin verran siistimpää.

Talvista uutta viikkoa!
10 kommenttia:

 1. Aivan mahtava olo kun tietää että nyt voi oikeasti tosissaan rueta katsomaan näitä postauksia ja miettiä mitä omaan kotiin haluaa kun tietää että tänä keväänä on muutto omaan kotiin edessä! Ihan eri fiilis tulee blogeja lueskellessa :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin kiva ja jännä kevät edessä! Oman kodin perustaminen on kyllä antoisaa, ja sinä olet varmasti ehtinyt jo kerätä ideoita ja sisustusjuttuja jo hyvän aikaan omaa kotiasi varten.

   Poista
 2. Tässä on hieno esimerkki miten arkisistakin tavaroista voi saada upeita kuvia!!
  Mukavaa alkavaa viikkoa!
  xx

  VastaaPoista
 3. Kaksiko kuvaa vaan maltoit näyttää meille?! :D :D

  Ihanaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin kävin pihistelemään :) 98 kuvaa takataskussa... ja niitä sitten ripottelen tänne viikon kuluessa ;)

   Samoin sinne teille Sally!!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...