.

7.10.2014

Herttanen design & deli tiedottaa

Surrur, sanoi arvontakone. Kiitokset kaikille herttaseen arvontaan osallistuneille! Kommentteja arvontapostaukseen kertyi 204. Näistä kilpailuun osallistui 196 kommenttia, joilla oli yhteensä 475 arpalipuketta. Arpaliput kopioin taulukkoon, sekoitin rivit, pyysin satunnaisgeneraattorilta luvun (119) ja hain osuman taulukosta. Voittoriville osui kommentti nimimerkillä Viivi / Valkoinen soihtu (5.10.2014 10.27). Onnea!!

Kommentteihin oli kivasti linkitetty kiinnostavia tuotteita sekä jätetty muutamia mielipiteitä sekä kehitysehdotuksia. Huomioin parannusehdotuksenne nettikaupan alustan mahdollisuuksien mukaan. Muutamassa kommentissa liputettin myös suomalaisten (käsintehtyjen) tuotteiden puolesta. Itsekin pidän kovasti taitavien ja luovien tekijöiden tuotteista. Toivon, että pikku hiljaa lisääntyvä pienten suomalaisten tuottajien valikoima kiinnostaa myös nettikaupan asiakkaita.

Herttasella on parhaillaan menossa myös kivijalkamyymälän (pop up) muutto Loviisan keskustaan. Maalaan liikehuoneistoa valkoisella ja mustalla, jotta herttasen tuttu ja oma tyyli löytyy myös uudesta osoitteesta. Mustavalkoista linjaa jatkaa myös herttasen uusi logo, jonka herttaselle suunnitteli taitava Ainoa Graphic Design. Uusi logo mielyttää ainakin minun silmääni!


14 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää uusi logo ja kaikki! Innolla odotan kaupalla vierailua :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Logosta tuli hyvä! Tervetuloa taas käymään!! :)

   Poista
 2. Hyvännäköinen logo. Onnea arvonnan voittajalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että logo mielyttää myös muidenkin silmiä kuin minun :)

   Kiitokset onnitteluista voittajan puolesta!

   Poista
 3. Hieno logo... ja onnea voittajalle :)

  VastaaPoista
 4. Hieno logo ja onnittelut ihanalle Viiville <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset onnitteluista! Ehkäpä voittajakin kohta huomaa voittaneensa :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitoksia! Logon suunnittelija on niin taitava!

   Poista
 6. Siis vauuuuu! Oon niin huonosti ehtinyt käymään muiden blogeissa, että olen kokonaan missannut tämän voittouutisen, apuva! Oi että, pompin täällä riemusta<3<3<3 Laitan sinulle sähköpostia heti!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut! :) Kiva kuulla, että riemastuit!!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...