.

25.10.2014

Sisustajan JAinahan se on vähän mielessä: joulu? Omalla kohdalla tämä on kyllä niin, että tuossa pitkin vuotta joulu ei ole mielessä ollenkaan, paitsi silloin kun käy messuilla tai saa tunnelmallisia joulukatalogeja postilaatikkoon tavarantoimittajilta. Nyt kun olen rakennellut uutta puotia herttaselle Loviisan keskustaan, niin kieltämättä joulun koristelu on ollut mielessä. Olen hieman miettinyt, että laitanko joulun jo täydellä teholla esille avajaisiin, vaikka lisäänkö joulua nurkkiin pikku hiljaa avajaisten jälkeen. Tällä hetkellä luontevimmalta somistustasolta tuntuu se ripaus joulua, mutta täytyy sitten melko nopeassa tahdissa hiihdellä muiden kauppojen perässä kunnon joulutunnelmaan, kun tuo sesonki on pyörähtämässä käyntiin näillä hetkillä.

Herttanen design & deli viettää avajaisia Loviisan keskustassa osoitteessa Mariankatu 20 lokakuun viimeisenä päivänä (perjantai 31.10.2014 kello 11 - 17). Tervetuloa!

Kuva © House Doctor 

12 kommenttia:

 1. Mielestäni kauppohin tulee aivan liian aikaisin joulujuttuja, joten ehdotan että laitat avajaisiin jotain pientä. Sitten myöhemmin lisäät enemmän. Onhan verkkokauppaankin tulossa jossain vaiheessa lisää joulujuttuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Marru, nettikaupan puolellekin tulee jonkin verran myös joulukoristeita. Ensi viikon alussa tulee jälleen kuorma Tanskasta ja siinä pitäisi olla jo mukana jouluakin :)

   Poista
 2. Meillä on ainakin jo kaikki joulusuklaat ja karkit saapuneet kauppoihin - ehkä jo parisen viikkoa sitten. Liputan ehdottomasti vähän myöhäisempään joulun esilletuomiseen, jotenkin liian aikaisin on liian aikaisin...vaikka kyllä se J pyörii täällä kotonakin vallan mukavasti jo mielessä ja huomaa miettivänsä kaikkia jouluisia juttuja jo kotiin, mutta ehkä ne kaupat saisivat vielä pitää joulun visusti paketissä :) Pitäneekin kurvailla Herttaseen vilkaisemaan joulujuttuja ihan jo näillä näppäimillä! Onnea avajaisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuo kauppojen joulu tulee aina vähän yllätyksenä (niinkuin liukkaat kelit?!), mutta kyllä tässä lokakuun lopussa ja marraskuun puolella jouluilut alkavat tuntumaan jo aika luontevilta. Tonttuhyppelyitä ja sellaista joulua "tosi tarkoituksella" en osaa vielä kuitenkaan ajatella :)

   Tervetuloa herttaselle!!

   Poista
 3. Mä laittaisin vaan joulut esille. Moni avajaisissä kävijä voi näin saada vinkkejä ja ideoita, joita varten tulee uudestaankin käymään. Tsemppiä avajaisiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hyvä pointti kyllä! Viime vuonna laittelin näihin aikoihin silloiseen herttasen puotiin oksia ja yksinkertaisia koristeita sekä pelkistettyjä paperitähtiä ja asiakkaat kyllä pitivät niistä. Vuoden ympäri mulla on ollut herttasella valoketjuja isoissa lasipulloissa ja niistä monet on myös innostuneet.

   Kiitoksia tsempeistä! :)

   Poista
 4. Ihanaa, Loviisa onkin vain alta tunnin matkan päässä, täytyykin yrittää keretä vierailulle :)

  VastaaPoista
 5. Laita vaan vähitellen, tuntuu, että joka vuosi tulee joulu aikaisemmin kauppoihin. Hitaasti hyvää tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt herttasella on hieman oksia & valoja esillä. Valkoisia, harmaita ja mustia paperitähtiä tulee vielä ainakin ja joitakin sinkin värisiä koristeita. Lisää joulua laittelen sitten pikku hiljaa :)

   Poista
 6. Voi joulua, kumpa se olisi jo ohi. Tosin nyt saattaa olla hiukan eri juttu, kun on oma koti jota laittaa ja saa päättää tasan minkä verran laittaa. Silti ne joululaulut ketuttaa kun kaupat alkaa niitä soittamaan jo tässä vaiheessa vuotta :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö joulu oikein nappaa? :) Itse olen oppinut tykkäämään joulusta nyt pikku hiljaa. Mulla oli aika pitkä väli lapsuuden joulun ja tämän päivän joulun välissä jolloin en tosiaan fanittanut kyseistä juhlaa. Syynä oli lähinnä eri "pakko" jutut, jotka jouluun liittyvät. Nykyään on aika vähän pakkoja ja enemmän omanlaista mukavaa joulua.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...