.

26.10.2014

Sisustushaaste Hobby Hallin tapaan

Indiedaysin Blogger's Inspiration Day -tapahtumassa oli hauska Hobby Hallin osasto, jossa sai stailata makuuhuoneen oman maun mukaan. Hobby Hall oli tuonut mukanaan sisustushaasteeseen aivan uutukaisen malliston tuotteita. Värisävyinä oli kaunista harmaata, ripaus mustaa sekä valkoista ja tietysti joulua kohden mentäessä myös aksenttina perinteistä punaista. Aikaa haasteen suorittamiselle oli 10 minuuttia.

Osallistuin sisustustehtävään mustavalkoisilla raidallisilla petivaatteilla. Sängyn viereen heitin ihanan harmaan pikku maton sekä valkoisen kuutionmallisen rahin, joka sai toimia pienenä apupöytänä. Ajatuksena minulla oli sunnuntaiaamun peti, jossa lueskellaan lehtiä ja hörpitään teetä tai kahvia ihan ajan kanssa. Petaukseen toi pikku lisänsä valkoinen pehmoinen talja sekä muutaman sisustustyynyt niin ikään valkoisen ja harmaan sävyissä. Viimeistelin kokonaisuuden muutamalla Iittalan Kastehelmi -tuikulla ja mustavalkoisella astialla. Kokonaisuus jäi mielestäni aika yksinkertaiseksi pieniä yksityiskohtia unohtamatta. Makuusopesta tuli siis aivan minun sisustusmakuni mukainen.

Hobby Hall -sisustushaasteessa seuraa jatkoa muutaman viikon päästä. Paikalla oli näet myös Hobby Hallin oma ammattikuvaaja, ja kaikki sisustustehtävään osallistuneet suoritukset kuvattiin. Jatkossa yleisö pääsee äänestämään omia suosikkejaan sisustuksien joukosta. Siitä siis kerron myöhemmin lisää.

Kiitokset myös Hannalle BID-päivän seurasta sekä kuvien nappailusta tuossa sisustushaasteen aikana!
6 kommenttia:

 1. Kelpaisi kyllä köllötellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin voinut kyllä napata sängyn mukaan petivaatteineen :)

   Poista
 2. Kelpaisi minullekin tuollainen makuusoppi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo harmaasävyiset ja mustat lakanat olivat aika pop :)

   Poista
 3. Todella hyvännäköisen setin sait aikaan, saisit tulla munkin luokse stailaamaan :D Ja hyvä jos kuvat kelpasi, vieras kamera on aina vieras kamera ja osa kuvista oli varmasti hiukan alivalottuineita! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Stailauskeikat on kyllä kivoja! Juu, hyviä kuvia olit ottanut, kiitoksia!!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...