.

27.12.2014

Koti ♥

Onpa ollut ihanaa! Ihan kotona vaan rentoillen ja ulkoillen. Hyviä leffoja, herkkuhetkiä ja paljon unta. Ja kolmantena päivänä minä sen sitten huomasin: vau, nyt olen oikeasti rentoutunut!

8 kommenttia:

 1. Juuri eilen postailin siitä, miten ihanaa on vaan olla kotona, kun koko perhe ja vain oma perhe on koolla. Kyllä koti on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään eniten joulusta, joka ei sisällä "pakkoja" vaan sen sijaan juuri oman oloista ja näköistä olemista. Lasten kasvaessa nämä jutut vielä muokkaantuvat pikku hiljalleen. Muutoksen tuulahduksia on jo nyt hieman havaittavissa...

   Poista
 2. Kyllä loma on vaan ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jai :) Tänään jo tosin ajatukset siirtyivät työvaihteelle (pariksi päiväksi!) :)

   Poista
 3. Olen samaa mieltä, oma koti, paras koti. Mutta kyllähän se niin on, että aina välillä pitää käydä reissussa, jotta oppii arvostamaan taas omaa kotia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissusta palatessa sen kyllä erityisesti huomaa, että koti on aina koti, mutta mulle tämä kotoilu-joulu toimi ihan hyvin näinkin :)

   Poista
 4. On tää lomailu ihanaa. En edes ollut tajunnut Kuinkas väsynyt oikeasti olinkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se monesti onkin: kun on vauhti päällä, niin ei tuota väsymystä enää oikein huomaakaan. Siksi onkin tärkeää saada pitää välillä ihan aidosti lomaa ilman aikataulutuksia!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...