.

3.12.2014

SävyjäMeillä on tällä hetkellä ruskean sävyisiä tunnelmia olohuoneen asetelmissa. Pikkuisen nuo koristeet ja kukat jo vivahtavat joulunaikaan, mutta toisaalta lähestysmistapa on melkoisen maltillinen, joten ehkä näitä voi kutsua talvikoristeiksi.

Olen hakenut lepän sekä orapihlajan oksia sisälle. Oksilla roikkuu myös muutamia (joulu)koristeita ja valosarja. Pikku hiljaa tuota jouluasiaa tulee ripoteltua esille. Seuraavaksi voisi olla kiva hakea pienen pieni kuusi sisätiloihin ja toinen hieman isompi etuterassille.

Joko intoilette joulun kanssa vai onko kyseinen juhla suorastaan pannassa?


6 kommenttia:

 1. Meille on hiipinyt myös ruskea, vaikka monet kerrat olen vannonut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin siinä vaan käy, että ei-niin-suositut väritkin hiippailevat salaperäisesti peremmälle. Mulle tuo ruskea lasi on vähän sellainen heikko kohta (kirppareilla), joten sitä kautta ruskeaa tulee myös sisustukseen :)

   Poista
 2. Meillä joulu on pannassa (uskonnon takia), mutta hirmuisesti tykkään koristella talvea muuten kotiin. Siksikin juuri sun koristeet on aivan ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monessa maassa onkin korrektia toivotellla "season greetings", kun se jättää enemmän tilaa erilaisille elämänkatsomuksille ja uskonnoille. Koristelu on kuitenkin kivaa juhlan aiheesta huolimatta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...