.

28.12.2014

Näitä rakkaita harmaita
Talviset ja lumiset maisemat piirtyvät kauniina harmaansävyinä. Kuusimetsä näyttää melkein mustalta lumivaipan alla. Pilvinen taivas sinertää ja maalaa samalla varjopaikat tummanharmaalla. Lehdettömien puiden rungot ja oksat piirtyvät graafisina koukeroina sinisen taivaan alle. Talventörröttäjät ja kuihtuneet kukinnot ovat saaneet lumiset huput suojikseen. Sieltä täältä pilkistelee ruskean eri sävyjä.

Talven harmaasävyissä on jotain hyvin suomalaista. Eipä tosiaan ihme, että talven jälkeen vaaleanvihreät uudet versot ovat niin herkkiä, että sydäntä ihan rutistaa. Mennään nyt vielä hetki kuitenkin näillä harmailla, valkoisilla ja mustanpuhuvilla näkymillä. Rakkaita ovat nämäkin.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Luonnon tarjoamat kuvakulmat ovat sitä parhainta kauneutta.

   Poista
 2. Kaunista on!ihailin itse juuri tänään suomen luontoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihän se! Ei tarvitse montaa askelta kameran kanssa ottaa, kun kauniita hetkiä riittää kuvattavaksi.

   Poista
 3. Kyllä on vaan niin kaunista! Ja parasta on kun on hiukan pakkasta ja lumi on tuollaista hentoista, ei niinkään sellaista loskalunta kuin aiemmin. Viimeinkin se talvi tuli :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli, tuli. Ja mahtaakohan mennä samantien? Tuntuu ainakin juuri nyt (-19) aika ihmeelliseltä, että huomenna olisi kakskyt astetta lämpimämpää. No, huomenna sekin (ihme) sitten nähdään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...