.

4.5.2015

LupausLuonto on jo harppauksen edellä omia pihahommiani. Meidän etuterassillamme on ollut jo monta viikkoa hyasintteja sekä helmihyasintteja ruukussa, mutta eivät ne ole vielä kovin näyttäviksi äityneet. Luonto on kirinyt ohi tuhatta ja sataa, ja metsien kätköistä alkaa löytymään ties mitä kukkivaa kukkaa ja hiirenkorvalla olevaa pensasta. Tänään päätin sitten minäkin nostaa panoksia, ja jysäytin ruukkuun melkoisen näyttävän hortensian. Tuosta vaaleanpunaisesta loistosta pääsemme nyt toivon mukaan nauttimaan niin pitkään, että on aika panostaa muutenkin puutarhan kukkiviin kukkiin sekä istutuksiin.

Kevät on lupaus. Jokainen hiirenkorva, verso ja kukkiva oksa on vasta aluillaan oleva tarina, joka kerrotaan loppuun viimeistään syksyyn mennessä. Onpa ihanaa olla jälleen ensimmäisen luvun alkumetreillä!

Palataan Skandinavisk -testailijoihin tuonnenpana, kun olen ehtinyt tehdä arvontalappuset valmiiksi. Voit halutessasi lisätä vielä kommenttisi tuohon Lempi-postaukseen.

4 kommenttia:

 1. Kaunista katsella! 2 hortensiaa minullakin on jo pihalla! Raahailen niitä sisälle yöpakkasien pelossa. Mikä vehkapalmu nyt olikaan.. sille kävi huonosti ;( Ostin multaa ja olin aikonut eilen ne vaihtaa... UNOHDIN! Kukan olin kyllä vienyt multien viereen.. yöllä olikin ollut kovinkin pakkasta ja suurin osa kukasta olikin jäätynyt ;( Juuri tämmöinen hortonoomi minä olen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös pieniä vaikeuksia saada kasvit kukoistamaan (tai pysymään hengissä). Tuo hortensia litkii nyt semmoiset määrät vettä, että aina hetken kuluttua se näyttää vähän nuokkuvalta. Täytyy jättää sille limppari-pullollinen vettä evääksi :)

   Poista
 2. Kevät on ihanaa aikaa kun näkee kuinka luonto herää taas talven jäljiltä eloon, ruoho alkaa vihertää ja kukat kukkimaan :) Aurinkoista keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväästä ja luonnon heräilystä pidän minäkin todella paljon. Ah! :)

   Aurinko vaihtui täällä vesisateeksi, mutta toivottavasti loppuviikko tuo taas mukanaan paistetta!!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...