.

28.5.2015

Paheiden summa on vakioNiin, tai mikä on pahe? Hyviltähän nuo tuossa kuvassa näyttävät! Otsikon toteamuksella varmasti on haluttu tarkoittaa sitä, että jos yhden "paheen" saat aisoihin, niin herkästi jostain toisesta tavasta tulee korvike, ja terveysvaikutukset ja elintavat pysyvät jonkinlaisessa tasapainossa.

Minulle tuo makea on sellainen osa-alue, josta tulee nautittua päivittäin. En ole tavasta itseäni pahemmin ruoskinut, mutta tietynlainen niukkuus herkuttelujen suhteen olisi tietysti parempi vaihtoehto. Ehkäpä koitan kunnostautua tällä saralla jonain päivänä, kun se siltä alkaa tuntumaan. Sitä odotellessa voi vaikka fiilistellä tulevan päättäjäispäivän tarjottavilla, tai niiden suunnittelulla. Meillä kun päättäjäispäivälle ei ole mitään kovin suuria suunnitelmia, niin tuollaiset pikku herkkuset voisivat olla yksi kiva vaihtoehto kahvihetken oheen. Peruskoulunsa päättävä tyyppi tykkäisi taatusti myös noista pienistä leivonnaisista.

4 kommenttia:

 1. No kyllä nuo kelpaisi mullekkin, ihania herkkuja!
  T: jatkuva sokerihampaan kolotus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaiset pikku-pikku leivonnaiset on kyllä aika mukavia kahvihetken ohessa :)

   Kumma tuo sokerihammas. Mullakin on sitä kolotusta lähes päivittäin :)

   Poista
 2. Slurp ja nam... täällä toinen herkkupeppu. Juuri sain tyhjennettyä yhden pussillisen karkkeja suuhuni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tämä on ainakin tietynlaista tasapainottelua: miksi pitäisi olla ilman herkkuja vs ehkä kuitenkin pitäisi :)

   Onneksi herkkulistalle pääsee myös kaikki ihanat kasvikset, marjat ja muut sesongin tarjoamat ruokatuotteet. Mansikkaa, uutta pottua... aijai :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...