.

2.12.2015

Kesäfiilis, haa!

Kyllä vaan! Kesäiset tunnelmat iskivät tänään Elloksen SS2016 -malliston esittelyn merkeissä. Yhdellä sanalla sanoen tuleva kausi on sininen. Siinäpä on väri joka näkyy niin sisustuksen kuin vaatetuksenkin puolella. Sininen on tumma, mariini tai hieman murrettu versio näistä. Sininen voi olla myös denimiä, jolle on ilmestynyt leveät lahkeet.

Pressitilaisuuden herkut oli loihtinut tarjolle Sara La Fountain. Pieniä kauniita annoksia maistellessa oli kiva jutella paikalle yhtäaikaa sattuneiden Johannan ja Fridan kanssa. Saran tarjottavista puolestaan jäi erityisesti mieleen passion-kookos vaahtokarkit. Jotain tuollaista olisi kiva kokeilla itsekin vaikka sitten joulun herkkujen merkeissä.

Elloksen kevät / kesä -mallisto oli muuten laitettu esille aivan hulppeaan asuntoon, josta oli näkymät Finlandia-talon sekä Musiikkitalon takapihoille sekä Töölönlahdelle. Oi joi.


8 kommenttia:

 1. Ensi kesänä pitää saada espadrillot. Hyvältä näyttää tuleva kesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, espat on kivat. Nuo kuvan musta-beige raitaiset istuisivat myös mun omaan styleen :)

   Poista
 2. Kuulostaa ja näyttää mukavalta tapahtumalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pressi oli sellainen vapaamuotoinen eli paikalle sai rantautua parhaaksi katsomallaan hetkellä. Kuudennen kerroksen asunto, jossa Elloksen uutuudet olivat esille, oli aivan huikea noiden maisemiensa puolesta.

   Poista
 3. Nice espadrilles & sandals!

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, I want to have those black-nude striped espadrilles :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Noissa uutuuksissa oli selkeästi edelleen hieman etnisiä vaikutteita, mutta toteutus oli kuitenkin hieman skandinaavinen ja modernimpi.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...