.

3.12.2015

SNADISTI JII

Postilaatikosta löytyi tänään useampi sisustuslehti, joiden kansilehdiltä pomppasi esiin kivasti joulunpunaista väriä. Kohta ajattelin syventyä tuoreiden sisustuslehtien kuviin sekä tarinoihin. Tarjolla on taas monia erilaisia rakkaudella sisustettuja koteja, joiden tunnelmaan sekä ideoihin on kiva päästä tutustumaan.

Raahauduin kotiin neljän ostoskassin kanssa ennen kahdeksaa. Ruokakaupassa käynti tulee yleensä tehtyä tosi tarkoituksella, eli ihan joka päivä en halua marketin käytäviä talsia. Innostuin myös ostamaan valkoisia tulppaaneja sekä valkosia hyasinttejä. Tulppaanien kanssa on nyt mustikanvarpuja maljakossa, ja hyasintit saavat pikku hiljaa avautua. Ihan pikkuisen tuo joulu siis kurkistaa jo meidänkin kotiimme.

Ruokapöydällä on ollut viime viikosta pikkuinen mänty, joka on juurineen kaikkineen vanhassa lasipurkissa. Päiväkahvien aikaan mäntyyn ilmestyi hopeanvärinen timantti ja kahvikupin viereen perinteistä englantilaista hedelmäkakkua. Enpä hirveästi yllättyisi vaikka ne kuuluisat tontut alkaisivat kohta kurkkimaan ikkunan takaa (hui!).

PS. Niin ne vuodet vierivät! Ensi kertaa sitten lasten taaperovuosien meillä ei ole enää joulukalenteria, johon piilottaisin yllätyksiä. Vielä viime vuonna yllätyskalenterista tuli huulirasvoja, sukkia ja kaikkea pientä tarpeellista. Nuorimmainen kyllä iloisesti totesti, että sukkia tarvitsee kyllä aina, tuli ne sitten kalenterista tai suoraan kaupan pussista. 

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Tuo mänty on kyllä suloinen ☆☆☆

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Hedelmäkakussa oli vähän extraa kuorrutteen ja cashew-pähkinöiden merkeissä. Hyvä lisä!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...