.

3.1.2016

Ministi

Muistelen ministi päättynyttä vuotta 2015. Vuoteen mahtui jälleen sen arkisen aherruksen lisäksi kivoja pieniä retkiä ja tapahtumia, jotka tuovat arjen keskelle kaivattua inspiraatiota tai hengähdyksen hetkiä.

Vierailin bloggaajana Asuntomessuilla, Habitaressa ja jokusessa pressitilaisuudessa. Pääsin ihastelemaan Harri Koskisen suunnittelemaa Korona-valaisinta, nauttimaan aamupalaa Suhosen siskosten kirjajulkkareissa, kuulemaan Ikean uutuuksissa parissakin eri tapahtumassa ja tunnelmoimaan Elloksen sekä muutaman muunkin valmistajan tai jälleenmyyjän uutuuksien parissa.

Keväällä perhekokomme muuttui, sillä saimme Romaniasta uuden perheenjäsenen. Rica-koira on sittemmin opetellut kotielämän rutiineja ja oppinut pikku hiljaa tapoja. Ihmetyksen aiheita riittää hänellä vieläkin eli veikkaisin, että arki on parasta koiramme mielestä.

Oma sisustuskauppani herttanen on kasvanut pikku hiljaa. Herttasen taival Loviisassa ja nettikauppana on tietysti tärkeä osa omaa arkeani. Herttasen touhujen lisäksi teen töitä konsulttina.

Perheemme on tehnyt muutamia reissuja yhdessä ja erikseen. Kesä kului kuitenkin pääsääntöisesti kotosalla. Oman yllätyskuvionsa kesän touhuihin toi esikoisen onnettomuus, ja sen jälkeinen leikkaus. Toipilaana hänellä menikin kesän loppuosa ja kuntouttaen sitten syksy.

Kamera on kulkenut mukanani varsinkin kivoissa kesätapahtumissa sekä loviisanseudun omissa riennoissa. Vanhat Talot olen kiertänyt vaihteeksi sekä elokuun varsinaisen tapahtuman merkeissä että Joulukoteina. Inspiraatiota on tarjonnut myös bloggaajatapahtumat, joissa parasta antia on tosiaankin toisten bloggaajien tapaaminen.

Koti kolmelle -blogi sai alkunsa aikoinaan tilanteessa, jossa mietin joko vanhan talon hankkimista ja remontoimista tai vaihtoehtoisesti uuden rakentamista. Se uusi koti tuli sittemmin rakennettua, ja tänä syksynä yksi tärkeä (ja pitkään "unohtunut") vaihe tuli täytettyä. Sain vihdoin talomme lopputarkastuksen myös suoritettua. Täällä on nyt siis virallisesti valmista, ainakin rakennusvalvonnan mielestä. Sisustajalla nyt saattaa olla jokunen kiva idea jälleen mielessä...

Tässä vaiheessa haluan kiittää sinua - kiitos ♥


4 kommenttia:

 1. Rica uutinen oli yksi vuoden ihanimmista uutisista <3
  Mukavan kuuloinen vuosi oli sinullakin ja toivotaan, että tämä uusikin vuosi olisi yhtä mukava ellei mukavampikin kuin mennyt vuosi.
  Ihanaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rica on meidän pikkuinen :) Rescuekoiran kanssa yhteiselon aloittaminen vaatii tämän yhden esimerkin perusteella hiukan enemmän kanttia kuin pennun (tai vanhemman koiran) hankkiminen suomalaiselta kasvattajalta. Huonoja kokemuksia toki voi koiralla olla myös kotimaisista lähtökohdista.

   Onnellista uutta vuotta myös sinulle ja perheellesi ♥

   Poista
 2. Kivan kuuloinen vuosi sinulla :-) Ja onnea lopputarkastuksesta, se on iso paino joka putoaa sydämeltä! Meillä meni edellisessä talossa yli neljä vuotta siihen että saatiin lopputarkastus pidettyä, saas nähdä miten kauan tällä kertaa .-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, tuo lopputarkastus! :) Itse asiassa meillä ei ollut edes mitään kesken / tehtävänä, mutta siitä huolimatta lopputarkastuksen varaaminen venyi ja venyi juurikin tuon neljä vuotta... iiks :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...