.

28.1.2016

Viisaus suk(h)assa

Minulla on työpisteeni (ja olohuoneen päätyseinän) piristyksenä vielä musta joulusukka, joka tosin persoonallisen ilmeensä puolesta sopii myös ympärivuotiseen käyttöön. Sukkaan on nyt sujautettuna Sukhasta saamani postikortti, jonka kuvitus ja runo ovat syntyneet Ranskan taannoisen terroristi-iskun jälkeen. Kortti on rutistus, halaus ja toivomus paremmasta. Hyvällä hyvän puolesta.

Hyviä ajatuksia ja tekoja tarvitaan. Ihan siinä tavallisessa arjessa monot loskassa, kauppakassit painaen ja kiireiden painaessa päälle. Hyviä tekoja tarvitaan vaikeissa paikoissa, kun on työläs nousta ja uskoa tulevaan. Toivoa tarvitaan pimeissä hetkissä, kun musta pilvi on peittänyt kaiken kauniin alleen. Hyviä ajatuksia tarvitaan, kun riitasoinnuilla koitetaan hallita maailmaa. Hyvät ajatukset tarvitsevat tuekseen hyviä tekoja. Ne voivat olla ihan pieniäkin ponnistuksia tämän päivän ja huomisen puolesta.

Voi hyvin ♥

PS. Musta joulusukka on Loviisan Wanhat Talot kohteen "Vackerbacka" nimikkotuotteita, eli tuotteen design ja valmistus on loviisalaista osaamista.
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...