.

27.9.2016

Tavallinen tapaus

Tavallinen maanantai vaihtuu tavalliseksi tiistaiksi, ja sitten onkin jälleen ilta, tai aamu, vai päiväkö jo lie. Monta kertaa olen meinannut pienesti huikata tervehdyksiä myös täällä blogin puolella, mutta viikot ovat pyyhkäisseet yli hyökyaallon lailla. Energiaa tekemisiin on onneksi piisannut, ja ideoitakin tulvii monella rintamalla, mutta toteutusvaihe antaa odottaa itseään. Nyt on vaan keskityttävä olennaiseen eli ihan tuohon perus työntekoon.

Joko olette ottaneet syksyn haltuun? Sumuiset pellot ja kellastuvat lehdet ovat havahduttaneet minutkin ajoittain tähän ajan kuluun, mutta pääsääntöisesti olen tuijottanut näytön kelmeää ruutua tai vaihtuvaa maisemaa tuulilasin läpi. Aamuisilla koiralenkeillä pääsee onneksi vähän aistimaan maaseudun rauhaa ja nappaamaan kenties muutaman oksan koristeeksi maljakkoon. Iltasella tunnelman kruunaa tietysti kynttilänvalo ja toisinaan myös tuoksu.

Taasko sitä joutuu julistamaan, että "arki on parasta"? Hyvää sellaista toivottelen teille.


6 kommenttia:

  1. Ihania nuo tammenoksat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniita ovat! Oksa alkoi heittelemään kuivuvia terhojaan sen verran reilusti, että oli pakko ulkoistaa oksa (jotta koira ei pureksi terhoja).

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...