.

15.12.2016

Ultima Thule -tuikut

On se luonnonvalo vaan vähissä. Valokuvien ottaminen ei oikein tahdo luonnistua edes muutaman "valoisan" hetken aikana. Kynttilätunnelma on tietysti aina oma juttunsa, mutta kyllä kodin sisustuskuvia olisi kiva napata vaikka sitten hetkellisen auringonpaisteen luodessa otollisemmat olosuhteet sisätilojen kuvaukselle.

Flunssan jälkeinen paluu sorvin äärelle sujui työlampun ohessa myös tunnelmallisessa kynttilänvalossa. Minulla oli tuikut Iittalan ruskeassa Lanternissa ja sen lisäksi Ultima Thule -tuikkulaseissa. Noissa jälkimmäisissä on se tuttu ja ikoninen jään olo ja tunnelma. Ultima Thule -sarjassa on muuten päheä "On the rocks" -lasi, joka olisi kiva lahjaidea viskin (tai muiden lyhyiden drinkkien) ystävälle. Jos kirjoittaisin joulupukille, niin Ultima Thule -viskilasin lisäksi löytäisin Iittalan Storesta monta muutakin tyylikästä design -tuotetta.

Hankin muuten eilen kaksi ensimmäistä joululahjaa. Olen siis ajoissa! Lahjahankinta kohdistui suomalaisen pienyrittäjän palvelutarjontaan. Suomalaista osaamista on kiva ostaa lahjakortin muodossa, ja uskon, että lahjansaajatkin tulevat olemaan innoissaan.

Hei, huomennahan on taas perjantai! Jes.4 kommenttia:

 1. Minä kävin tänään lähikaupassa ka piti ostaa täytettä yhteen lahjaan. Ostin sitten kaikkea muuta kuin sitä mitä piti. Unohdin täysin miksi menin kauppaan. :)
  Onneksi huomenna on perjantai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Story of my life :) Kaupassakäynti on välillä niin vaikeaa, tai ainakin alkuperäinen kauppaan menon syy lipsahtaa mielestä niin helposti pois :)

   Poista
 2. Ihanat nuo tuikut. Meillä on vanhempeni häälahjaksi saatuja ultima thule laseja, joista tykkään ihan valtavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ultima Thulet kelpaisivat kyllä erinomaisesti perintönä :) Itse näitä välillä bongailen kirppiksiltä, mutta tällä hetkellä noiden hintataso on aika korkealla, joten odottelen parempia "sattumia" :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...