.

10.12.2016

Loviisan Joulukodit [V A C K E R B A C K A]

Piipahdin tänään työpäivän jälkeen Vackerbackassa, eli Loviisan Joulukodit kohteessa numero yksi. Kolmen maissa ei ollut vielä ihan pilkko pimeää ulkosalla, joten ajattelin hyödyntää pikaisesti luonnonvaloa muutaman valokuvan tallentamiseen Vackerbackan viimeisimmistä sisustusideoista, ja tietysti myös joulunajan koristelusta.

Vackerbackassa päästiin ottamaan käyttöön kodin lisäsiipi juuri ennen viime kesän Loviisan Wanhat Talot -tapahtumaa.  Sen jälkeen oli kodissa jo järjestys ehtiä muuttuakin, ja uusia kivoja kuvakulmia on tarjolla vähän joka nurkalla.

Vierailijoita Loviisan Joulukodeissa on useita satoja päivässä, joten hulinaa meillä Loviisassa riittää, ja varsinkin tietysti näissä ihanissa kotikohteissa. Joulukodit onnistuvat vierailijoiden suuresta määrästä huolimatta säilyttämään kotoisuuteensa, vieraanvaraisuuteensa ja viihtyisyytensä. Kävijät kyselevät paljon talojen historiasta, remonttitavoista ja nauttivat usein myös kohteiden glögi- ja herkkutarjoiluista.

Vackerbackasta voi hankkia myös kaunista sisustustuotetta ihan kotiin asti vietäväksi. Myös muilla Joulukodeilla on usein tarjolla talonväen tekemiä tuotteita tai leivonnaisia. Tarjontaa täydentävät erilaiset joulumarkkinat, joita Loviisanseudulla on lukuisia vielä ennen joulua. Esimerkiksi huomenna sunnuntaina (11.12.) Pernajan seurantalolla eli Höganåsissa on myyjäiset. Kannattaa käydä  piipahtamassa Pernajassakin, josta löytyy muuten Joulukotikohde nimeltään Stengård.

Loviisan Joulukodit ovat vielä huomenna sunnuntaina avoinna kello 10 - 17. Tervetuloa nauttimaan leppoisasta pikkukaupunkielämästä, virittäytymään joulun tunnelmaan ja piipahtamaan tietysti myös herttasella (avoinna kello 10 - 15).

Kuvasarjassa pääsemme kurkistamaan Vackerbackan joulutunnelmaan.


4 kommenttia:

 1. Niin kauniita kuvia ja upeaa tunnelmaa <3
  Ihanaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loviisan Joulukodit tarjoavat tosiaan upeaa tunnelmaa, ja tämä Vackerbacka on kertakaikkisen persoonallinen ja viihtyisä koti :)

   Poista
 2. Kuvista välittyy hienosti tunnelma. Tällaiset rohkean persoonalliset kodit on kyllä niin hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse saan persoonallisista kodeista, kuten Vackerbackasta, inspiraatiota oman kodin sisustusratkaisuihin ja jopa siihen toteuttamiseen :) Monesti tuppaa näet omalla kohdalla inspikset jäädä ideoiden tasolle, ja toteuttaminen vaatii sitten huimia ponnistuksia :))

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...