15.5.2011

Ihania

Kävin lauantaina pakukeikalla rautakaupassa. Finn Foam -eristelevyt ovat pitkää tavaraa, joten normi perhekuljettimeen ne eivät mahdu. Tarkoitus oli hoitaa samalla pakettiautoreissulla myös muita isoja ostoksia, mutta eksyinkin matkalla Porvoon vanhalle puolelle.

Raatihuoneen torilla on puoti, jota olen silmäillyt jo aiemminkin. Tällä kertaa piipahdin sisään asti, ja myymälästä löytyikin kaikkea pientä ihanaa. Shop Design Ihania myy erilaisia lasikorusarjoja, ja valikoima onkin sangen laaja. Monenlaisia kuva-aiheita ja värimaailmoja löytyy valittavaksi. Korujen lisäksi myymälästä voi hankkia erilaisia puutuotteita, puuvilla- sekä pellavamateriaalista valmistettuja keittiötuotteita sekä ekokeittiöpyyhkeitä.

Ihania tuotteita oli myymälässä siis valittavana runsaasti. Ostin tyttärille perhos- ja sydänkuvioidut riipukset ja itselleni myös muutaman erilaisen vaihtoehdon.

Design Ihanian sivustolla on muuten mukava kommentti:
"Muistakaa unelmoida, sillä unelmat voivat toteutua"
Unelmoidaan siis, ja ulkoillaan sekä rentoillaan myös jossain välissä!

5 kommenttia:

 1. Tämä täytyy laittaa muistiin kesän porvoo retkeä varten. Kauniita ovat! - Sanna

  VastaaPoista
 2. Porvoo on ihana kaupunki, ja porvoolaisena rakastan vanhankaupungin aivan ihania putiikkeja mm. welmans ja riimikko! :D

  VastaaPoista
 3. Sanna: Suosittelen! Kiva puoti ja ihania tuotteita
  : )

  Elämää äitinä: Vanhassa kaupungissa on kiva käydä kävelemässä ja tehdä vaikka pieni ostosreissu. Jotenkin sitä vaan aktivoituu putiikkikierrokselle aika harvoin. Jos sattuu tulemaan vieraita vähän kauempaa, niin silloin sitä lähdetään myös vanhan Porvoon puolelle.

  VastaaPoista
 4. Ihania on tosi kiva puoti ja tuotteet toinen toistaan hienompia! Sain tuollaisen pilkullisen pallukkariipuskorun vihreänä eräältä oppilaaltani lahjaksi, ihana:)

  VastaaPoista
 5. Leena: Hyviä vaihtoehtoja putiikissa olisi tosiaan riittänyt. Täytyy käydä joku päivä siellä uudestaan...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...