9.9.2015

Habitare 2015

Vuorossa seuraa ensivaikutelmani Habitare 2015 -messuilta kuvien muodossa. Yleisesti ottaen minua inspiroi tämän vuoden messuilla nuoret osaajat ja raikkaat ideat, joista tulenkin postaamaan jatkossa tarkemmin. Nuoria taitajia oli esillä Protoshopissa, Talentshopissa, The Block -korttelissa ja tietysti myös uusien yritysten omilla osastoilla, joista erityisesti jäi mieleen lasivalaisimia suunnitteleva ja valmistava Bloun.

Far Ahead -näyttely oli myös kiinnostava kierrettävä. Signals-vainunäyttely oli sinänsä kauniisti rakennettu, ja otsikoina ajatukset kuulostivat joko tältä päivältä tai lähitulevaisuudelta, mutta itse en pitänyt signaaleja erityisen "heikkoina", vaan pikemmin selkeästi tätä hetkeä  ja tämän päivän trendejä kuvaaviksi. Olisi itse asiassa kiva miettiä noita signaaleja hieman pidemmälle ja aavistella tulevaa.

Tämän vuoden Habitare -messuilla täytyy tietysti nähdä messuhallin kattoon viritetyt valkoiset sateenvarjot, Trash Designin uusimmat jutut ja fiilistellä myös eri näytteilleasettajien omia tuotteita ja ideoita. Inspiroitumaan siis!


6 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta! Tänä vuonna en Habitareen pääsekään mutta viime vuonna päivystin siellä toki melko ahkerasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aina tuolta jotain uutta ajatusta ja inspiraatiota saa mukaansa :)

   Heh, kerralla kun viettää neljä päivää aamusta iltaan messuilemassa, niin kyllä sillä pari vuotta pärjää! :D

   Poista
 2. Hyvältä näytti messuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :) Inspiksiä löytyi varsinkin ahead! ja protoilupuolelta.

   Poista
 3. OIVOI, kokoajan enempi hinku mennä, huomenna pääsen! Ja vaikka sateenvarjo -kuvaa on nähnyt jo melkoisesti somessa, on se varmasti ihan huikea paikanpäällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sateenvarjot on tosiaan mahtavin nähdä ihan livenä. Hieno installaatio!

   Toivottavasti oli inspiroiva messupäivä!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...