11.10.2015

Voihan pojat!

Siivosin tuossa viikolla kotiamme vähän normaalia huolellisemmin. Pölyä kerääntyy kodin pinnoille kyllä todella nopeaan, jos (kun) normaali viikkosiivous on lähinnä tavaroiden palauttamista omille paikoilleen, imurointia ja pesukoneiden täyttöä sekä tyhjentämistä. Kun alkaa sitten oikein perusteellisesti tutkailemaan nurkkia, niin jokainen tavara on nostettava hyllystä pois, pyyhittävä pölyjä ja ihmeteltävä järjestystä tosi tarkoituksella.

Torstaina meillä piipahti paikallisen lehden toimittaja ja kuvaaja, ja tästä on tarkoitus syntyä lifestyle-tyyppinen juttu talven julkaisuun. Sitä odotellessa!

Siivoilujen tuoksinassa tv-huoneemme tyyny- ja peittovarannot tuli kartoittua. Muuten tuo telkkarihuone on huoneista se, joka on koko tänä aikana pysynyt melko muuttumattomana. Pip Studion Chinese Rose -tapetti ilahduttaa pirteydellään edelleen. Huoneessa on joukko erilaisia jakkaroita, jotka toimivat vaihtelevasti laskutasoina tai sitten ihan perinteisesti takamuksen alla, jos jostain syystä vierailijoita on tavallista enemmän paikalla.

Sohvan uumenista löytyivät vielä telkkarihuoneen pojat eli Uppsalan Håkan ja hänen kaverikseen myöhemmin rantautunut Hans-Mario nahka-asussaan. Voihan pojat!


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Tapetin sävyt ovat täynnä energiaa :)

   Poista
 2. Siivousurakka oli täälläkin eilen ja pölyä ihan hirveästi.Mutta oli kiva istuskella sitten illalla ja rentoutua puhtaassa kodissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siivotussa kodissa kyllä mieli lepää!

   Poista
 3. Ihana tuo tapetti <3 ja todella kotoisan näköinen huone muutenkin.
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Peräkammari kulkee telkkarihuoneen nimellä, vaikka tuota huonetta on eräät asukkaat himoinneet omaksi makkarikseen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...