30.6.2016

Pakko vinkata (perjantaina siis Loviisaan)

Keksin ennen viime vuodenvaihdetta miten kaupan varaston saa kerralla tyhjäksi: myydään vaan ihan pirun halvalla. Pätevä konsti. Uudenvuodenaattona ei tarvinnut kuulkaa ihan hirveästi inventoida, kun järjestin herttasen historian ensimmäisen "yhden hullun päivän", joka itse asiassa taisi olla viiden tunnin mittainen sessio pätevää sisustushulinaa.

Huomenna (1.7.) perjantaina harjoitus otetaan uusiksi, eli mitäpä tässä turhia venyttelemään alennusjaksoa. Alennushetki on huomenna, ja se kestää kuusi tuntia (kello 12 - 18). Tunnilla laitetaan siis paremmaksi kuin talvella, kun tuli asiakkailta palautetta, että kauppa meni liian aikaisin kiinni.

Näinpä siis huomenna tavara vaihtaa omistajaa herttasella, kun koko sisustuskaupan valikoima on alennuksessa puoleen hintaan. Täytyy kyllä sanoa, että hyvät on merkit, designit kohdallaan ja ihan viimeistä huutoa olevat sisustustuotteet.

Minä lataan aamupäivällä tonkallisen vettä mukaan ja keitän termariin teetä, ja olen sitten asemissa apujoukkojen kera. Tervetuloa puolilta päivin (Mariankatu 20, Loviisa)!

Herttasen brändejä ovat House Doctor, Saana ja Olli, Miiko Design, Mayn, Musta5101, HK Living, Sagalaga Design, Affari, Ib Laursen, Rebecca Jones, Teministeriet noin jokusen mainitakseni. 

PS. Kotona olen ehtinyt käydä kääntymässä. Kolmatta viikkoa peräkkäin on työmatkoja normi kuvioiden lisäksi. Ensi viikolla vielä sitten Seinäjoelle kääntymään, ja sen jälkeen huilataan pari viikkoa. Sitä ennen onkin toimistohommissa savottaa, ja muuta pientä kivaa. Siinäpä on setvimistä taas kerrakseen 


2 kommenttia:

 1. Oikein hyvää hulinapäivää huomiseksi ja kivaa viikonloppua muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Hulinaa riittää ja kivasti myös tänään lauantaina, vaikka ale oli ja meni jo :)

   Aurinkoa sinulle Outi!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...