.

3.7.2016

Näillä eväillä

Hän, joka leipiään kuvaa, on kaiketi bloggari. Paitsi, että tänä päivänä kuvakulmiaan viilailevat vähän kaikki. Kuva lipsahtaa ehkä johonkin sosiaaliseen kanavaan tai ilahduttaa kenties myöhemmin selailtuna ihan omalta puhelimelta. Vaikka arvostankin suuresti asioiden elämistä ja kokemista, en pidä kuitenkaan huonona tätä dokumentoinninkaan virtaa. Visuaalisena ihmisenä katselen kyllä ihan mielelläni kahvikuppien ja muiden arkisten hetkien sommitelmia Instassa, blogeissa ja vaikka Facebookin feedistä.

Tämän aamun ruishampparissani oli kasvispihvin lisäksi ohut viipale feta-juustoa ja kepeästi rapsiöljyssä paistettua kananmunaa. Muutama basilikan lehti toi kivaa makua leipäseen. Oheen löysin kaapista viimeiset neljä kirsikkatomaattia. Kyytipojaksi keitin hyvää tummaa italialaista kahvia ja nautin koko komeuden sisustuslehteä selailen.

Näillä eväillä tuumailen tässä jo vähän sisustuskaupan syksyä ja tulevia tuotevalikoimia. Sisustusinspiraatio on selkeästi nousussa! Kunhan lomasesonki on ohi, ja ajatukset kääntyvät jälleen kotipesään, uudet värisävyt ja kivat syyskesän tunnelman luojat ovat tervetulleita. Ai kun kiva juttu!


4 kommenttia:

  1. Ihana herkkuhamppari.
    Kivaa sunnuntai-iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruisleivän väliin syntyy helpolla kasvis- tai kalahamppis. Herkkua mun makuuni :)

      Kesäistä uutta viikkoa (sateesta huolimatta)!

      Poista
  2. Nam :) Ja bloggari todellakin kuvaa leipiään, tunnistan oireet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, kyllähän sitä pitää välillä vähän annoksiakin kuvata :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...