.

8.10.2016

Blogirientoja

Viikonloppua! Lauantaisen illan tullen on kiva katsella kuvia puhelimen muistilta ja kameran kortilta. Viikolla olen ehtinyt piipahtamaan muutamassakin blogiriennossa, joten syksyn merkit ovat selvästikin ilmassa myös blogiaktiviteettien muodossa.

Keskiviikkona lähdin tutustumaan Dysonin uusiin tuotteisiin. Näistä kiinnostavin oli eleetön ja toimiva led-tekniikalla toteutettu pöytävalaisin. Valaisin on itse asiassa hyvän ja oivaltavan designin tulos tekniikkaa unohtamatta. Valaisimen juju tulee parhaiten esiin ihan livenä koettuna, sillä korkeussäätö sekä valon voimakkuuden säätäminen toimii todella vaivattomasti.

Torstai-iltana tieni vei jälleen Helsingin suuntaan, sillä Svanefors -sisustusbrändi sekä heidän naapuristaan löytyvä muotiliike Malou C olivat kutsuneet bloggaajia tunnelmoimaan syksyä ja jopa hippusellista joulua. Svanefors on ollut minulla mielessä ihan herttasenkin valikoimaan asti, ja nyt sain samalla kertaa tilattua hieman mattoja, tyynynpäällisiä sekä piensisustustuotteita herttasen syysvalikoimaan. Kuormaa odotellessa!

Perjantaina työpäivän jälkeen alkoi olemaan takki tyhjä viikon kuvioista, mutta tunteroinen omaa aikaa hyvän kahvin sekä muutaman sisustuspuodin parissa saivat jälleen akkuihin hieman lisää virtaa. Tämän jälkeen suuntasin tossut kohti perinteikästä Salve -ravintolaa. Salvessa oli koolla joukko 40+ bloggaajia, eli pääsimme maistelemaan muutamia Salven annoksia. Nokan eteen ilmestyikin uunissa paahdettu ruisleipätikkuja (tuhdilla valkosipulilla hyöstettynä), suolakurkkuja, hunajaa ja smetanaa sekä lautasellinen lohikeittoa. Illanvieton viimeisteli marjainen jälkiruoka-annos.

Tämän jälkeen olinkin valmis hyppäämään maitojunaan ja huristelemaan kotitien suuntaan. Nyt lauantaina puuhailin intopiukkana herttasen puodilla. Kyllä tuo puotipuksun työ on niin rentouttavaa puuhaa viikolla tekemäni konsultin homman vastapainoksi. Sisustuskaupassa alkaa selkeästi loppuvuoden sesonki tehdä tuloaan, ja säpinää onkin taas luvassa jos jonkinlaista.

Rentouttavaa sunnuntaita!



6 kommenttia:

  1. Onpa tuota menoa sinullakin ollut.
    Rentouttavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja välillä onnneksi pääsee osallistumaan näihin extra juttuihin :)

      Syksyisen kuulasta viikkoa!

      Poista
  2. Delicious desserts!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    VastaaPoista
  3. Syksy on niin tapahtumarikasta aikaa, kiva nähdä runsain mitoin bloggaajakollegoita! Salvessa olisi viihtynyt pidempäänkin : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi syksyssä on näitä piristäviä rientoja! Syksy muuttuu talveksi kuin huomaamatta (ja sitten voikin jo alkaa odottelemaan kevään tuloa :)

      Oli kiva treffata!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...