.

12.12.2011

Jo punaista!

Tai pitäisikö sanoa taas punaista? Punainen väri on meillä mukana sisustuksessa ihan läpi vuoden, mutta joulu tuo vielä oman lisänsä koristeiden muodossa. Eiliset Pörhömetsän tyypit tulivat hengailemaan näihinkin kuviin ja tunnelmiin.

Reipasta viikkoa! Itse koin ainakin tuossa juuri tehokkaan heräämisen, kun kävin vesisadekävelyllä. Tuli miltein kasvohieronta ja -kuorinta samaan hintaan. Hieman tuulista siis.

6 kommenttia:

 1. Suloiset sienet ! Itse poimin samoja Stockalta, lasten pieneen pöytäkuuseen.

  Mukavaa alkanutta viikkoa sinne !

  VastaaPoista
 2. Petriina: Stockalta nämäkin. Valikoimaa olisi ollut vaikka mihin hauskaan, mutta tällä kertaa oli iloisen punaisten sienien vuoro :)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Anne, kerroinko jo, että kun laitat mustikanvarvut veteen, voit saada mahtavan kimpun valkoisia kukkia jouluksi. Minä kävin vasta eilen hakemassa, joten en tiedä ehtiikö.

  VastaaPoista
 4. Leena Lumi: Kiitoksia, kerroit! Ja minä odotan nyt innoissani noiden omien kimppujeni kanssa, että mahtaako kukinta onnistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuikohan? Minä unohdin kaikessa vöyhötyksessä hakea varvut. Ne voi kaivaa vaikka lumesta ja sitten kukkivat...

   Poista
  2. Juu, kyllä varpuihin tuli pienet sievät kukkaset. Tänä jouluna en tosin muistanut mustikanvarpuja poimia, mutta ehtiihän sitä vielä vaikka uuden vuoden kunniaksi :)

   Hui, nyt alkoivat raketit paukkua!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...