.

11.12.2011

Pörhömetsän aarteet


Pörhömetsän antimet ovat kodin kaunistuksia. Kimppu mustikanvarpuja ja muutama sammal koristaa kotoisia asetelmia. Ikeasta mukaan lähti kaksi valkoista hyasinttia, ja vanha peltirasia on porvoolaiselta kesäkirppikseltä. Sammaleet ja pörhömetsän pienet asukit kipusivat olohuoneen senkin koristukseksi.

Tarkkanäköisimmät seikkailijat löysivät Pörhömetsästä kultaa. Nyt kultalöydöksiä ja kiviä tutkitaan suurennuslasin avulla. Kysymys kuului vain: "Jos tää on kultaa, tuleeko musta rikas?"

5 kommenttia:

 1. Kauniin koristuksen teit metsän antimista!!!

  VastaaPoista
 2. Se hyvä puoli tässä lumettomuudessa on, että metsänantimia on helppo kerätä ja hyödyntää:)
  Kaunista!
  Oikein mukavaa 3. adventtia!

  VastaaPoista
 3. Sirpa: Sammaleet ovat kyllä kauniita, ja tuovat asetelmaan oman kivan lisänsä.

  Mustakissa: Joo, olen miettinyt noita mustikan varpujen poimimista jo useamman viikon, ja nyt vihdoin sain aikaiseksi :)

  Mukavaa adventtia myös sinne!!

  VastaaPoista
 4. Anne, apua! Kuka on kuvannut monta pinkkiä hyasinttia vähän aikaa sitten? Tarviten yhteen runoon ja valkosiakin saa olla...Minä tukehdun niistä kukista.

  ***

  Olen parina vuonna kerännyt mustikanvarpuja isot kimput näihin aikoihin lumesta. Laittanut veteen ja ne ovat olleet täynään valkoisia kukkia jouluna. Kiitos että muistutit: Huomenna haen varvut ja toivon, että vielä ehtivät.

  VastaaPoista
 5. Leena Lumi: Minä olen nähnyt hyasinttikuvissa valkoista ja sinistä, ja niitä on löytynyt ainakin Suklaamarengilta ja Uuden Kuun Emilialta. Vaaleanpunaisia en muista nähneeni nyt ihan vähään aikaan. Olisiko Sateenkaarentakana ollut viime aikoina sellaisia?

  Oi, tuleeko mustikanvarpuihin kukatkin maljakossa?! Sehän on vielä bonusta. Jo nuo vihreät varvutkin ovat ihanat!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...