.

16.12.2011

Kaikki valmiina?

Onko kaikki jouluvalmistelut jo tehtynä? Leivottu, hankittu, valmistettu ja kääritty? Paperit ja narut sievästi lahjojen ympärillä, limput lämpiminä ja piparit koristeltuna?

Ei ole, ei. Ei ensimmäistäkään lahjaa hankittuna, kuusi metsässä ja siivoilut vielä haaveiluasteella. Viikonloppuna olisi kyllä tarkoitus kunnostautua hieman tulevien juhlien valmistelujen suhteen. Niin paljon tai vähän kuin se juuri nyt on mahdollista. Epäilemättä kuitenkin tarpeeksi, sillä odotukset ja suunnitelmat eivät ole suuren suuret.

Hyvää ja kaunista! Nähdään ehkä siellä joululahjaostoksilla huomenna!

6 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen postaus! Nimitäin mun kannalta. Meille tuli kuusi tiistaina, mutta siinä ne jouluvalmisetelut ovatkin. Sinulla on sentään oikein hyvä syy. Mulla ei taida olla muuta kuin että kiireelliset asiat ajavat aina tärkeiden asioiden ohi...

  VastaaPoista
 2. Johanna: Meidän puu tulee ovelle ilmeisesti huomenna. En tiedä laskenko vielä sitä sisään :) Mutta alkuviikosta viimeistään pääsee (sulamaan) kuusenjalassa omalle paikalleen.

  Kai me vielä ehditään tehdä ainakin sellainen oman perheen oloinen joulu?! Näin ainakin toivon ja uskon :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Onnea lahjojen metsästykseen ja muihin joulutouhuihin :) Eiköhän sitä joka kotiin tuu sellainen omanlainen joulu riippumatta siitä, missä vaiheessa valmistelut on tai siitä, että valmisteleeko sitä mitenkään. Jokainen omalla tyylillään tässäkin asiassa :) Onko teillä kotona tuota Eijffingerin tapettia jossain huoneessa? Jos on niin olisko siitä mahdollista saada iso kuva tänne blogiin? Meidän esikoinen tykkää siitä ja haluais sitä huoneeseensa. Äitiä vähän noin voimakas kuvio epäilyttää, joten olis kiva nähdä sitä vähän enemmän kuin pikkusuikale tapettikaupassa :)

  VastaaPoista
 4. Jane: Niinhän se on, että jokainen omalla tavallaan (ja sitten pitää olla ainakin itse tyytyväinen vallitsevaan olotilaan :)

  Eijffingeriähän tuo on meidän telkkarihuoneessa. Tilasin kolme rullaa tuota tapettia suoraan PipStudion verkkokaupasta Hollannista (rullahinta jäi silloin alle 40 kymppiin).

  Vähän isommassa mittakaavassa tapetti näkyy ainakin tässä postauksessa: http://kotikolmelle.blogspot.com/2011/11/sohvalla.html

  Meillä tapettia on yhdellä seinällä ja muut seinät ovat perus valkoiset. Tykkään tapetista kovasti, ja miltei harmittaa, että ei tullut laitettua mitään näin näyttävää muuallekin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos tuosta linkistä! Täytyypä katella se postaus tarkasti tytön kanssa läpi :) Olin niin yllättynyt tytön valinnasta, kun vaihtoehdoissa oli hänen lempparipinkkiä ja muuta. Katsotaan, mihin me nyt sitten päädytään :)

  VastaaPoista
 6. Jane: Tuossa sinisessä tapetissa on tietysti komeita pinkkejä kukkia, jotka passaa hyvin yhteen muiden vaaleanpunaisten & pinkkien yksityiskohtien kanssa :)
  Kannattaa nyt suunnitella tarkkaan, jotta tekee hyviä valintoja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...