.

3.12.2011

Pienet kuvaterveiset Loviisasta

Terveiset Loviisan Wanhat Joulukodit tapahtumasta! Aurinko paistoi (keväisesti), ja lämpömittari oli mukavasti plussalla. Jokaisessa kohteessa koti oli puettu jo jouluasuun, ja tarjolla oli herkkuja moneen makuun. Kaupungissa ja joulukodeissa oli leppoinen tunnelma. Wanhojen joulukotien lämpoinen ja vieraanvarainen ilmapiiri jaksaa ilahduttaa kerta toisensa jälkeen.

Jos olet menossa: Piipahda kahvilla Tuhannen tuskan kahvilassa ja käy katsastamassa Vanille Home -putiikin uudet myymälätilat.

8 kommenttia:

 1. Tosi kauniita kuvia ja ihania kuvia olet bongannut sieltä Loviisasta, Anne! Aivan ihana erityisesti toi vikan kuvan mustikkakranssi. Mistäköhän löytäisin itsekin semmoisen? Olisi kiva piipahtaa Loviisassa itsekin, mutta kun ei ehdi... ei ehdi mihinkään muualle kuin raksalle. :)

  VastaaPoista
 2. Mia: Mustikkakransseja löytyy toreilta ja myyjäisistä. Ja jos AIKAA olisi, niin lumettomasta metsästä olisi vielä helppo käydä keräämässä mustikanvarpuja ihan DIY-kranssin tarpeisiin. Ainakin tuo kuvan kranssi oli tehty niin, että varvuista oli ensin tehty pieniä nippuja rautalangan avulla ja nämä pienet niput sitten sidottu rautalankapohjaan yksitellen.

  Jaksuja kovasti sinne teidän raksalle! Nyt kun tuo iso rojekti on työn alla, niin ei sitä tarvitse hirveästi muuta ehtiäkään.

  VastaaPoista
 3. Onpas jotenkin niin nostalgista. Tästä tulee kyllä koti-Suomen joulut mieleen. Kiitos kun jaksoit ottaa kuvia ja jakaa ne. Nyt alkaa tulla jo tippa silmään. Nyyh.

  VastaaPoista
 4. Johanna: Kuvia otan mielelläni, mutta tälläisessä tapahtumassa en kehtaa hirveästi häiritä muita ihmisiä, ja sitten pitää myös noudattaa mahdollisia valokuvausrajoituksia. Joulukodit eivät onneksi kiellä valokuvausta niinkuin syksyisen "Wanhat Talot" -tapahtuman osallistujat (ainakin moni niistä).

  Joulu on myös muistoja, joskus haikeitakin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anne vastauksesta, enköhän minäkin löydä oman mustikkakranssini jostain. :) Kiire on kyllä sen verran, että omatekoista en ehdi alkaa värkkäämään. Ja jotenkin kiire jää myös päälle silloinkin kun voisi vain olla; huomaan että teen ihan hassuja juttuja ajatuksissani, paljon kirjoitusvirheitä kirjoitellessani, jne. (niinkuin ekaan kommenttiinikin sulle piti kirjoittaa, että ihania juttuja olet bongannut, ja horisinkin jotain kuvista.. :/) No, kai tämä joskus helpottaa! Kiitos jaksuista ja ihanaa toista adventtia teille!

  VastaaPoista
 6. Mia: Totta tuo, että kiireen olo jää päälle, varsinkin kun se kiire on jatkunut (liian) pitkään. Mutta eipä huolta, kun se pahin raksailu on ohi, niin kroppaan iskee laiskuus. Ei saa aikaiseksi tehdä niitä pieniä viimeistely juttuja (vaikka niiden tekemiseen menisi oikeasti vain pari tuntia).

  Mukavaa adventtia myös sinne!

  VastaaPoista
 7. Voi kun ihania kuvia sinulla täällä...tulen uudestaakin :)

  VastaaPoista
 8. Ainutlaatuinen: Kiitoksia :) Nähdään taas!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...